Αυστραλία: Ελληνοαυστραλός πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του – Βαριά τραυματίας η κόρη τους

Σοκ επικρατεί στην ελληνική κοινότητα της Αδελαΐδας, στην Αυστραλία, καθώς έγινε γνωστό ότι ένας Ελληνοαυστραλός πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και την κόρη τους.

by Times Newsroom

Πρόκειται για τον 51χρονο Βασίλη Βεργούλη, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την σύζυγό του, Αλεξάνδρα. Η κόρη του ζεύγους, Ντανιέλα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, έπειτα από τις σφαίρες που δέχθηκε.

Η αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο, αφού τις έγιναν καταγγελίες για πυροβολισμούς σε σπίτι. Οι αστυνομικοί βρήκαν την Αλεξάνδρα νεκρή μπροστά από το σπίτι και την Ντανιέλα τραυματισμένη έξω από το γκαράζ.

Οι Αρχές μετά την τραγική ανακάλυψη περικύκλωσαν το σπίτι, με τον Βεργούλη να αρνείται να παραδοθεί για περίπου τρεις ώρες.

Τελικά, ο 51χρονος παραδόθηκε στις Αρχές περίπου στις 5 το απόγευμα (τοπική ώρα). Του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο Βεργούλης δεν υπέβαλε αίτηση για εγγύηση και θα παραστεί στο δικαστήριο της Αδελαΐδας σήμερα, Δευτέρα (17/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail, η γυναίκα και η κόρη του Βεργούλη τον είχαν επισκεφθεί στο σπίτι, για να του πάνε τρόφιμα και φάρμακα. Τα κίνητρα πίσω από την στυγερή δολοφονία παραμένουν άγνωστα.

Ο Βεργούλης είναι φυσιοθεραπευτής και γυμναστής, που έχει εργαστεί σε νοσοκομεία σε όλη την Αδελαΐδα. Η σύζυγός του ήταν βοηθός για το UniSA Education Futures, στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας. Η κόρη τους, Ντανιέλα, που ακούει στο παρατσούκλι Ντέινα, αποφοίτησε μόλις πριν από τρεις μήνες από το ίδιο πανεπιστήμιο όπου εργαζόταν η μητέρα της.

«Είμαι τόσο περήφανη που ανακοινώνω ότι αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας με πτυχίο Νομικής (Δεύτερης τάξης Honours) και Bachelor of Psychology», έγραψε πρόσφατα η Ντανιέλα στο LinkedIn.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com