Brigitte Bardot: Αγωνία για τη θρυλική «Μπεμπέ» – «Τα πράγματα παραμένουν εύθραυστα» λέει ο σύζυγός της

Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας της Brigitte Bardot, η οποία μπορεί να είναι πιο εύθραυστη από ό,τι νομίζουμε.

by Times Newsroom

Όπως μετέδωσε το BFMTV, ομάδα πυροσβεστών κλήθηκε στο σπίτι της στο Σαν Τροπέ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, όταν η 88χρονη σταρ αντιμετώπιζε δυσκολίες στην αναπνοή. Ωστόσο, ο σύζυγός της, Bernard d’Ormale, ήταν καθησυχαστικός, μιλώντας στο Var-matin.

H ηθοποιός Brigitte Bardot and και ο συνάδελφός της Patrick Gilles ξεκουράζονται στην παραλία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ‘Rum Runners’, στην Almeria, της Ισπανίας το 1970. Photo by Keystone Features/Hulton Archive/Getty Images

H ηθοποιός Brigitte Bardot and και ο συνάδελφός της Patrick Gilles ξεκουράζονται στην παραλία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ‘Rum Runners’, στην Almeria, της Ισπανίας το 1970. Photo by Keystone Features/Hulton Archive/Getty Images

Ο σύζυγος της Γαλλίδας ηθοποιού, Bernard d’Ormale, επιβεβαίωσε την είδηση και περιέγραψε τι συνέβη λίγο μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην κατοικία τους στο Σεν Τροπέ. «Ήταν γύρω στις 9 π.μ. όταν η Μπριζίτ άρχισε να έχει πρόβλημα στην αναπνοή», είπε και συνέχισε: «η αναπνοή της ήταν πιο δυνατή από το συνηθισμένο, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας πούμε ότι ήταν μία αναπνευστική κρίση».

Ο ίδιος εξήγησε ότι της χορηγήθηκε οξυγόνο και ότι η πυροσβεστική έμεινε εκεί για να την παρακολουθεί την πορεία της αναπνοής της για λίγη ώρα. «Ο σφυγμός της είναι εντάξει, η καρδιά της είναι εντάξει και η αρτηριακή της πίεση είναι καλή, αλλά τα πράγματα είναι ακόμη εύθραυστα», επεσήμανε ο σύζυγός της.

«Όπως όλοι οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, δεν αντέχει άλλο τη ζέστη. Συμβαίνει στα 88, δεν πρέπει να κάνει περιττές κινήσεις που την κουράζουν», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ, ο οποίος ήταν καθησυχαστικός, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.

Μπριζίτ Μπαρντό – Τα αναληθή δημοσιεύματα

Τον περασμένο Μάιο, είχε επικρατήσει σύγχυση στη Γαλλία μετά το δημοσίευμα της France Dimanche ότι η Μπριζίτ Μπαρντό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε ανησυχητική κατάσταση. Η ίδια η «μπεμπέ» διέψευσε το δημοσίευμα, λέγοντας ότι «θα ήθελα να τους καθησυχάσω όλους. Είμαι πολύ καλά. Ο Τύπος δημιούργησε ένα σκάνδαλο για κάτι που μου συνέβη τον Ιανουάριο και σήμερα κάνουν τόση φασαρία γι’ αυτό».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com