Χώρισαν ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες μετά από 27 χρόνια γάμου

Ο Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του Ντέμπορα Λι Φέρνες ανακοίνωσαν ότι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετα από 27 χρόνια μαζί.

by Times Newsroom

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στο People, κάνοντας μια κοινή δήλωση. «Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη», αναφέρεται.

«Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση», συνεχίζει.

Τέλος, καταλήγουν πως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει περαιτέρω δηλώσεις. «Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς», γράφουν.

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς «Corelli» κι ερωτεύτηκε αμέσως.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου 1996 και με τα χρόνια έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο πλέον, Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους το ζευγάρι απέκτησε δυο παιδιά, τον Όσκαρ, 23 ετών, και την Έιβα, 18 ετών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com