«Δεν σου λέω ψέματα, είμαι ερωτευμένος μαζί σου»: Νέο προεκλογικό τραγούδι για τον Ερντογάν

Ενώ πλησιάζουν οι εκλογές στην Τουρκία που θα διεξαχθούν μέσα στο 2023, στα τραγούδια φαίνεται ότι έχει ρίξει ένα μεγάλο βάρος της επικοινωνιακής του εκστρατείας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερτνογάν

by Times Newsroom

Οι στίχοι τραγουδιού που ακούστηκε σε μια από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τούρκου προέδρου είναι αποκαλυπτικοί των προθέσεων του, θέλοντας να δείξει ότι οι πολίτες εξακολουθούν να τον λατρεύουν παρά την πολύ κακή κατάσταση της οικονομίας.

Συγκεκριμένα το τραγούδι ανέφερε: «η καρδιά που αγαπάει δεν αντέχει στα νάζι και τις τσαχπινιές, εσύ που είσαι από το Ερζερούμ μη με χτυπάς, μη με χτυπάς είμαι πληγωμένος, δεν σου λέω ψέματα είμαι ερωτευμένος μόνο μαζί σου, μόνο εσένα αγαπώ».

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ τα ποσοστά παραμένουν υπέρ της αντιπολίτευσης στην Τουρκία (58% για την αντιπολίτευση, 42% για την κυβερνητική συμμαχία Ερντογάν) με τον πρόεδρο της τουρκικής βουλής να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι εκλόγές στη χώρα να διεξαχθούν πριν τον Ιούνιο του 2023. «Αν θα γίνουν Απρίλιο, Μάιο ή Ιούνιο δεν θεωρούνται πρόωρες εκλογές» φέρεται να είπε ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή