Δημοσκόπηση της GPO: Μεγάλο προβάδισμα Ανδρουλάκη στην εσωκομματική κούρσα του ΠΑΣΟΚ

Δημοσκοπικό προβάδισμα φαίνεται να συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κούρσα για τις εκλογές τον Οκτωβρίο.

by Times Newsroom

Η δημοσκόπηση δημοσιεύεται στα Παραπολιτικά.  Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ απασχολούν τους ψηφοφόρους, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά».

Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υπερτερεί στις περισσότερες κατηγορίες, με τους Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο να τον ακολουθούν, αλλά να μην τον πλησιάζουν αρκετά.

Σημειώνεται ότι καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη δεν συμπεριλαμβάνονται στους υποψηφίους της έρευνας τα ονόματα της κ. Γιαννακοπούλου και του κ. Κανελλάκη, που εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι αφότου είχε ξεκινήσει η παρούσα ερευνητική διαδικασία.

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζονται τόσο στο σύνολο της κοινής γνώμης όσο και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, η πλειοψηφία των οποίων, άλλωστε, θα έχει και τον τελικό λόγο για την επόμενη μέρα στο κόμμα τους.

Επίσης, το 71,8% του συνόλου των ψηφοφόρων αποτιμά αρνητικά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Τέλος μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ το 52% εκτιμά ότι δεν επιτεύχθηκαν οι εκλογικοί στόχοι, έναντι 46% που θεωρεί ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com