Έγραψε βιβλίο για το πώς να διαχειρίζονται το πένθος τα παιδιά – Τώρα, κατηγορείται για τη δολοφονία του άνδρα της

Μια μαμά τριών παιδιών που έγραψε ένα βιβλίο για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να αντιμετωπίσουν το πένθος, μετά την απώλεια του συζύγου της, κατηγορείται τώρα για τη δολοφονία του.

by Times Newsroom

Η Κούρι Ρίτσινς, από την κομητεία Σάμιτ της Γιούτα, συνελήφθη τη Δευτέρα (8 Μαΐου), περισσότερο από ένα χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της, Έρικ Ρίτσινς.

Ο Έρικ επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε στις 4 Μαρτίου 2022, αφού η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία στη μέση της νύχτας για να αναφέρει ότι ο σύζυγός της ήταν «κρύος στην αφή».

Η Κούρι είπε στην αστυνομία ότι είχε φτιάξει στον Έρικ ένα ποτό και του το πήγε στην κρεβατοκάμαρα, πριν πάει να φροντίσει ένα από τα παιδιά τους στο δικό του δωμάτιο.

Η Κούρι είπε ότι βρήκε τον σύζυγό της να μην ανταποκρίνεται όταν επέστρεψε. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τον Έρικ στα πόδια του κρεβατιού του.

Μια αυτοψία αργότερα αποκάλυψε ότι ο Έρικ είχε πεθάνει ως αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης φαιντανύλης, με τον ιατροδικαστή να αναφέρει ότι είχε περίπου πέντε φορές τη θανατηφόρα δόση του φαρμάκου στο σύστημά του.

πένθος
Ο Έρικ βρέθηκε νεκρός στα πόδια του κρεβατιού του.

Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας για τον θάνατο του άνδρα, ένας γνωστός της Κούρι είπε στην αστυνομία ότι η γυναίκα του είχε ζητήσει να της πάρουν «συνταγογραφούμενα φάρμακα για τον πόνο». Αυτός της έδωσε χάπια υδροκωδόνης και μετά η Κούρι φέρεται να ζήτησε από τον γνωστό της να πάρει κάτι πιο δυνατό.

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας φέρεται να έδωσε στην Κούρι 15-30 χάπια φαιντανύλης και τρεις μέρες αργότερα, ο Έρικ αρρώστησε βαριά,  αφού έφαγε δείπνο με την Κούρι στο σπίτι τους.

Τα δικαστικά έγγραφα λένε ότι ο Έρικ «είπε σε έναν φίλο του ότι νόμιζε ότι η γυναίκα του προσπαθούσε να τον δηλητηριάσει».

Περίπου δύο εβδομάδες μετά από αυτό το περιστατικό, η Κούρι φέρεται να ζήτησε από τον γνωστό της μια άλλη παρτίδα χαπιών φαιντανύλης. Έξι μέρες μετά την παράδοση των χαπιών, ο Έρικ βρέθηκε νεκρός.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Κούρι κυκλοφόρησε το εικονογραφημένο της βιβλίο «Είσαι μαζί μου;», το οποίο «ακολουθεί την ιστορία ενός παιδιού που έχασε τον πατέρα του, αλλά του υπενθυμίζεται ότι η παρουσία του εξακολουθεί να υπάρχει παντού γύρω τους, σαν άγγελος, προσέχοντάς τους».

Εμφανίστηκε στην τοπική τηλεόραση για να προωθήσει το βιβλίο και κατά τη διάρκεια της εκπομπής περιέγραψε τον θάνατο του συζύγου της ως απροσδόκητο.

«Εξηγώ στο παιδί μου ότι, αν και δεν είναι εδώ μαζί μας φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δε βρίσκεται κοντά μας με άλλο τρόπο», είπε η συγγραφέας για τον εκλιπόντα άνδρα της.

Η Κούρι, 33 ετών, έχει κατηγορηθεί τώρα για διακεκριμένη ανθρωποκτονία καθώς και τρεις κατηγορίες κατοχής με πρόθεση διανομής.

Μια νεκρολογία για τον άτυχο πατέρα έλεγε ότι αυτός και η Κούρι ήταν παντρεμένοι για εννέα χρόνια, την στιγμή του θανάτου του.

«Ο Έρικ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να παρέχει στην οικογένειά του κάθε δυνατή ευκαιρία να μάθει, να αναπτυχθεί και να διασκεδάσει», ανέφερε η νεκρολογία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή