Επιχείρηση πάνω από 400 αστυνομικών στην Κάτω Ιταλία για την πάταξη της τοπικής μαφίας Καμόρα

Ελέγχει το τεραστίων διαστάσεων κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών της περιοχής

by Times Newsroom

Στο Καϊβάνο της Κάτω Ιταλίας, λίγο έξω από τη Νάπολη βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 400 αστυνομικοί. Στόχος της επιχείρησης είναι να πληγεί η τοπική μαφία, η Καμόρα, η οποία ελέγχει το τεραστίων διαστάσεων κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Τον Ιούλιο στο Καϊβάνο, πέντε ανήλικοι και ένας 19χρονος είχαν βιάσει δύο εξαδέλφες 10 και 12 ετών μέσα σε εγκαταλειμμένο γυμναστήριο. Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι δεσμεύθηκε ότι η παρουσία του κράτους στο Καϊβάνο θα αυξηθεί άμεσα και η νομιμότητα θα επιστρέψει.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, κατά τη σημερινή επιχείρηση, κατασχέθηκαν μολότοφ, 150 σφαίρες, σημαντικά χρηματικά ποσά σε μετρητά και εντοπίσθηκε ένα μεγάλο διαμέρισμα, στο οποίο το οργανωμένο έγκλημα συσκεύαζε σε μικρές πλαστικές σακούλες τα ναρκωτικά προς πώληση. Στην έφοδο, εκτός από τους αστυνομικούς, πήραν μέρος καραμπινιέροι και άνδρες και γυναίκες του ιταλικού στρατού.

Μια γυναίκα, τέλος, οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και, όπως γράφει ο Τύπος, έπειτα από σωματική έρευνα εξακριβώθηκε ότι είχε κρύψει συνθετικά ναρκωτικά μέσα στα εσώρουχά της.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com