Επικό σχόλιο Sun: «Η Μπράιτον έκανε την πιο κραυγαλέα ληστεία μετά απ’ αυτήν του Έλγιν»

Άκρως επικριτικό ήταν το σχόλιο της βρετανικής εφημερίδας «Sun» αναφορικά με τη νίκη 1-0 της Μπράιτον επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του Europa League.

by Times Newsroom

Η ΑΕΚ αν και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασε φάσεις για γκολ ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράιτον. Η εφημερίδα Sun στέκεται στο γεγονός ότι οι “Γλάροι” ήταν τυχεροί και κάνει λόγο για ληστεία!

Για τον λόγο αυτό, ο Τζακ Ρόσερ, αρθρογράφος της εφημερίδας «Sun» που έδωσε το «παρών» στον αγώνα της «OPAP Arena» στο σχόλιό του κάνει σύνδεση τη ληστεία του λόρδου Έλγιν και τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

«Η Μπράιτον πραγματοποίησε την πιο κραυγαλέα ληστεία στην Αθήνα από τότε που ο Λόρδος Έλγιν γλίστρησε με μερικές χιλιάδες τόνους μάρμαρο πριν από περισσότερα από 200 χρόνια», έγραψε μεταξύ άλλων.

Πλέον η Μπράιτον συνεχίζει στο Europa League και η ΑΕΚ θέλει ισοπαλία στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ για να παίξει στο Conference League.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com