Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Τηλεφώνησε στο ζεύγος Αραμπατζή για τη δωρεά στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Λειτουργείτε ως παράδειγμα για τους νέους

by Times Newsroom

Μια έκπληξη περίμενε το πρωί της Τρίτης (28.11.2023) την κ. Σωτηρία και τον κ. Παναγιώτη Αραμπατζή, το ζευγάρι των ηλικιωμένων από τη Μάνη Διδυμοτείχου που προχώρησε πρόσφατα στη μεγάλη ευεργεσία προς το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με τη δωρεά περίπου 100.000 ευρώ: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου τηλεφώνησε στους ευεργέτες, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της Πολιτείας στο πρόσωπό τους, για τη σπουδαία αγαθοεργία τους.

«Χαίρομαι για τους ανθρώπους της Θράκης και το μεγαλείο ψυχής που δείχνουν»

Συγκεκριμένα, στο αποκλειστικό στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα του Ράδιο Έβρος, η κ. Σακελλαροπούλου είπε: «Μας συγκινούν οι ωραίες κινήσεις που κάνετε και σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των πολιτών, καθώς λειτουργείτε ως ένα ωραίο παράδειγμα για τους νέους, εσείς που κοπιάσατε με τη γυναίκα σας τόσα χρόνια και κάνετε μία τόσο σημαντική προσφορά για τους συνανθρώπους σας». Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και στη Θρακιώτικη καταγωγή της στη συνέχεια: «Είμαι και εγώ Θρακίωτισσα και χαίρομαι για τους ανθρώπους της Θράκης και το μεγαλείο ψυχής που δείχνουν».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com