Λιόσια: Μαθήτρια ΓΕΛ καταγγέλλει παρενόχληση από καθηγητή του σχολείου

Όπως αναφέρουν οι συμμαθήτριες της, η 16χρονη είχε μιλήσει σε καθηγητές της πριν από δυο μήνες

by Times Newsroom

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων μετά από ανακοίνωση μαθητών, σύμφωνα με την οποία μαθήτρια από το 1ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων παρενοχλήθηκε από καθηγητή του σχολείου. Όπως αναφέρουν οι συμμαθήτριες της, η 16χρονη είχε μιλήσει σε καθηγητές της πριν από δυο μήνες.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα πήγαινε στο γραφείο του εκπαιδευτικού κάθε φορά που δεν αισθανόταν καλά, καθώς διακατεχόταν από κρίσεις πανικού. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, τη χάιδευε στους ώμους, την αγκάλιαζε και την έπιανε από τη μέση με αποτέλεσμα να αισθάνεται άβολα. Παράλληλα, καταγγέλλει ότι της έστελνε μηνύματα στο κινητό της, ζητώντας να τη συναντήσει εκτός σχολείου, μεταδίδει η doxthi.gr.

Τα παιδιά ζητούν την κίνηση των διαδικασιών για να διαλευκανθεί η υπόθεση, επικαλούμενα τόσο την βοήθεια της Υπουργού Παιδείας, όσο και της Διευθύντριας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, της διοίκηση του Δήμου, αλλά και των τοπικών μέσων.

Η επιστολή των παιδιών

Εκτός από την ανακοίνωση, στην κεντρική θύρα του σχολείου είχε κρεμαστεί ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν επάνω «Κάτω τα χέρια από τους μαθητές».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com