Ματ Ντίλον: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας – Ξεναγήθηκε στο Thessaloniki International Film Festival

Στην Ελλάδα για τα γυρισματα της νέας του ταινίας "Haunted Heart" του βραβευμενου για Όσκαρ Φερνάντο Τρουεμπα, βρίσκεται ο διάσημος αμερικανός ηθοποιος Ματ Ντίλον

by Times Newsroom

Στην Ελλάδα για τα γυρισματα της νέας του ταινίας “Haunted Heart” του βραβευμενου για Όσκαρ Φερνάντο Τρουεμπα, βρίσκεται ο διάσημος αμερικανός ηθοποιος Ματ Ντίλον, γεγονός που γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Thessaloniki International Film Festival, Ορέστης Ανδρεαδάκης.

Μάλιστα, σε ένα διάλειμμά του, επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και τους χώρους του Φεστιβάλ, όπου και ξεναγήθηκε απο το προσωπικό.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την ανάρτηση, ενθουσιάστηκε από την ιστορική αίθουσα Ολύμπιον ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τα αντίγραφα της συλλογής κινηματογραφικών γιγαντοαφισών HELLAFFI που εκτίθενται στους χώρους του Φεστιβάλ.

Στην συνοδευόμενη από δύο φωτογραφίες ανάρτηση, αναφέρεται ακόμα:

«Ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία μία από τις δύο διοργανώσεις.

Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και φιλικός, έκανε χιούμορ, μίλησε για τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει κάνοντας θερμή μνεία στον Γιώργο Λάνθιμο και την μικρού μήκους “Nimic” (2019) όπου πρωταγωνιστούσε με την Δάφνη Πατακιά.

Κατά τη διήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο είχε την ευκαιρία να περιηγηθέι σε ιστορικά σημεία της πόλης και να απολαύσει την τοπική κουζίνα.

Ο υποψηφιος για Όσκαρ Ματ Ντίλον είναι executive producer της ταινίας “Haunted Heart”, του ρομαντικού θρίλερ που θα γυριστεί εξ’ολοκλήρου στο Νότιο Πήλιο καθώς διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία Blonde Fenia Cossovitsa ενώ το φιλμ υποστηρίζεται από τον ΕΚΟΜΕ».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή