Μεξικό: Κανίβαλος δολοφόνησε τη σύζυγό του και μετά έφαγε το μυαλό της με τάκος

Στους αστυνομικούς είπε πως τον διέταξαν «η Αγία του Θανάτου» κι ο Διάβολος – Δείτε βίντεο

by Times Newsroom

Σοκαρισμένο είναι το Μεξικό από την υπόθεση κανιβαλισμού που αποκαλύφθηκε στην πόλη της Πουέμπλα, που βρίσκεται στο κέντρο της χώρας. Ένας 35χρονος άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του, την οποία στη συνέχεια τεμάχισε, ενώ έφαγε το μυαλό της με τάκος και χρησιμοποίησε το κρανίο της ως τασάκι. Οι αστυνομικές αρχές τον συνέλαβαν.

Η αστυνομία κατηγορεί τον 35χρονο ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του -μητέρα πέντε παιδιών- στις 29 Ιουνίου ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια απαγορευμένης ουσίας.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, φέρεται να είπε στους αξιωματικούς ότι η Santa Muerte (η Αγία του Θανάτου) και ο διάβολος τον είχαν διατάξει να διαπράξει το έγκλημα.

Μετά τη δολοφονία, ο «Alvaro Ν», όπως εμφανίζεται στα αστυνομικά αρχεία, φέρεται να τεμάχισε το σώμα της Maria Montserrat Animas Montiel και τοποθέτησε τα λείψανά της σε πλαστικές σακούλες. Μερικές φέρεται να τις πέταξε σε μια χαράδρα πίσω από το σπίτι τους στην κοινότητα Ρεσουρεκσιόν της Πουέμπλα και τις άλλες τις κράτησε μέσα στην ιδιοκτησία.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην υπόθεση, όπως αναφέρουν τα μεξικάνικα ΜΜΕ, ομολόγησε ότι έτρωγε μέρος του εγκεφάλου της συζύγου του σε τάκος και χρησιμοποίησε μέρος του σπασμένου κρανίου της ως τασάκι.

Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, φέρεται να τηλεφώνησε σε μια από τις θετές του κόρες για να ομολογήσει το έγκλημά του.

Η μητέρα του θύματος, Maria Alicia Montiel Serran, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Είπε σε μια από τις κόρες της να έρθει να μαζέψει τη μαμά της γιατί «την έχω ήδη σκοτώσει και την έβαλα σε σακούλες».

Η Maria Alicia πρόσθεσε ότι ο Alvaro έκοψε το σώμα του 38χρονου θύματος «με ένα μαχαίρι, μια σμίλη και ένα σφυρί». Σύμφωνα με την ίδια, ο ύποπτος ομολόγησε: «Την σκότωσα, την έκοψα σε κομμάτια και την πέταξα στη χαράδρα μέσα σε σακούλες». Πρόσθεσε ότι ισχυρίστηκε: «Δεν υπέφερε».

Η Maria Montserrat Animas Montiel παντρεύτηκε τον Alvaro πριν από λιγότερο από ένα χρόνο. Είχε πέντε κόρες, ηλικίας από 12 έως 23 ετών. Οι δύο μικρότερες ζούσαν με το ζευγάρι και, σύμφωνα με τη γιαγιά τους, δέχτηκαν βία και σεξουαλική παρενόχληση από τον Alvaro.

Η οικογένεια του θύματος λέει ότι ο Alvaro – οικοδόμος στο επάγγελμα – είναι εθισμένος σε ποτά και ναρκωτικά και συχνά ήταν βίαιος απέναντι στη γυναίκα του.

Η οικογένεια λέει ότι το ζευγάρι συχνά ανέβαζε για τη λατρεία της Santa Muerte στα social media. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε έναν βωμό μαύρης μαγείας στο σπίτι τους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com