Mickey Kuhn: Πέθανε ο τελευταίος επιζών ηθοποιός του «Όσα παίρνει ο άνεμος»

Στα 90 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Mickey Kuhn, που είχε συμμετέχει στη θρυλική ταινία “Όσα παίρνει ο άνεμος”.

by Times Newsroom

Ο Mickey Kuhn,ο τελευταίος επιζών μέλος του καστ της ταινίας “Gone With The Wind” του 1939, πέθανε σε ηλικία 90 ετών στις 20 Νοεμβρίου 2022, σε οίκο ευγηρίας στη Νάπολη της Φλόριντα επιβεβαίωσε η σύζυγός του.

Στην κλασική ταινία, ο Kuhn υποδύθηκε τον Beau Wilkes, τον γιο της Ashley και της Melanie Wilkes, τον οποίο υποδύονταν οι Leslie Howard και Olivia de Havilland, αντίστοιχα. Ο θάνατος του τελευταίου το 2020 άφησε τον Kuhn ως το τελευταίο επιζών μέλος του καστ της ταινίας μέχρι τον θάνατό του την Κυριακή.

 

Η υποκριτική καριέρα του Kuhn βρισκόταν στο αποκορύφωμά της τις δεκαετίες του 1930 και του 1940, όταν εμφανίστηκε σε ταινίες όπως «Juarez», «A Streetcar Named Desire» και «Red River», στις οποίες έπαιξε τον θετό γιο του χαρακτήρα του John Wayne.

Ο Kuhn εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος αεροσκαφών στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ για τέσσερα χρόνια ξεκινώντας το 1951. Μετά την αποχώρησή του από το Πολεμικό Ναυτικό, εμφανίστηκε σε άλλες δύο ταινίες και μερικά τηλεοπτικά επεισόδια πριν θέσει τέλος στην καριέρα του ως ηθοποιού. Συμμετείχε στο The Last Frontier και στο Away All Boats και σε τρία επεισόδια του Alfred Hitchcock Presents του CBS. Αποσύρθηκε το 1995 από την American Airlines όπου εργάστηκε στη διαχείριση αεροδρομίων για πολλά χρόνια.

Mickey Kuhn (το 2009) και στο ‘Gone With The Wind” (με τον Leslie Howard)

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή