Νέα Υόρκη: Δολοφονία ακτιβιστή – Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει το φονικό όπλο, το οποίο, σύμφωνα με πηγές, ο ύποπτος πέταξε αρχικά σε ένα σωρό σκουπιδιών πριν επιστρέψει γρήγορα για να το πάρει.

by Times Newsroom

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας ακτιβιστής μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου μπροστά στη φίλη του – η οποία προσπάθησε απεγνωσμένα να ζητήσει βοήθεια μετά την επίθεση στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.

Ο Ράιαν Κάρσον, 32 ετών, και η φίλη του φαίνονται να κάθονται σε ένα παγκάκι σε μια στάση λεωφορείου στο Bedford-Stuyvesant και να μιλούν, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους από έναν γάμο στο Long Island της Νέας Υόρκης λίγο πριν από τις 4 π.μ. τη Δευτέρα, σύμφωνα με το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Φορώντας ένα γκρι κοστούμι, ο Κάρσον και η νεαρή γυναίκα, ντυμένη με ένα μπλε, αμάνικο φόρεμα, σηκώνονται και αρχίζουν να περπατούν στο τετράγωνο, προς την ίδια κατεύθυνση με έναν άνδρα με σκουρόχρωμη μπλούζα που μόλις είχε περάσει μπροστά από το ζευγάρι στη στάση του λεωφορείου, με την κουκούλα του στο κεφάλι του και τα χέρια του στις τσέπες.

Λίγα μέτρα μπροστά τους, ο άγνωστος αρχίζει να κλωτσάει τα πατίνια που είναι σταθμευμένα κοντά στο πεζοδρόμιο χωρίς προφανή λόγο, όπως δείχνει το υλικό – που περιήλθε στην κατοχή της New York Post την Τρίτη.

Ξαφνικά, ο διαταραγμένος άντρας γυρίζει προς τον Κάρσον και ξεσπά: «Τι στο διάολο κοιτάς;». Ο ακτιβιστής, ο οποίος απάντησε ότι δεν κοιτάζει τίποτα, τότε μπήκε ανάμεσα στη φίλη του και τον εξαγριωμένο άγνωστο, ο οποίος άρχισε να πλησιάζει το ζευγάρι. «Θα σε σκοτώσω!», απειλεί ο μανιακός, ενώ ο Κάρσον τον παρακαλεί να «ηρεμήσει! Χαλαρώστε!» και κρατάει ψηλά το χέρι του. Όμως ο δράστης καταδιώκει τον Κάρσον, τραβώντας ένα μαχαίρι, ενώ η φίλη του θύματος -που τρέχει από πίσω τους- ακούγεται να φωνάζει: «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!».

Καθώς τρέχει, ο Κάρσον πέφτει πάνω στο παγκάκι στο οποίο είχε καθίσει νωρίτερα το ζευγάρι. Στη συνέχεια, ο δράστης τον ρίχνει στο έδαφος, μαχαιρώνοντάς τον άγρια πολλές φορές στο στήθος, ενώ η φίλη του θύματος τους προλαβαίνει.

Στη συνέχεια απομακρύνεται καθώς ο Κάρσον βρίσκεται στο έδαφος, πριν επιστρέψει και πλησιάσει την τρομοκρατημένη γυναίκα, η οποία σηκώνει το χέρι της για να τον σταματήσει.

Εκείνος την φτύνει -ενώ κρατάει ακόμα το μαχαίρι- πριν κλωτσήσει το θανάσιμα τραυματισμένο σώμα του Κάρσον και απομακρυνθεί.

Μια άγνωστη γυναίκα εμφανίζεται στη συνέχεια, φωνάζοντας «Μην τον πειράξεις!» στον τρελό και επαναλαμβάνοντας κάτι που ακούγεται σαν το όνομα «Brian» ή «Bryan». Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η γυναίκα αυτή και ο ύποπτος γνωρίζονταν πριν από τη δολοφονία, δήλωσαν αστυνομικές πηγές την Τρίτη.

«Λυπάμαι τόσο πολύ!» αναφωνεί η ίδια γυναίκα καθώς πλησιάζει τον Κάρσον, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πεσμένος στο πεζοδρόμιο, ενώ η ανήσυχη φίλη του στέκεται στο πλευρό του.

Το βίντεο διακόπτεται καθώς η φίλη γονατίζει πάνω από το σώμα του αγαπημένου της προσώπου, μετακινώντας απαλά το χέρι του που ήταν πάνω από το πρόσωπό του. Κρατούσε τον βαριά τραυματισμένο φίλο της στην αγκαλιά της πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο Kings County Hospital Center, αλλά ήταν πολύ αργά – καθώς η μαχαιριά είχε διαπεράσει την καρδιά του, σύμφωνα με αστυνομικούς και πηγές.

Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης δεν είχαν γίνει συλλήψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά κυκλοφόρησε μια αφίσα αναζήτησης πληροφοριών που έδειχνε σε κοντινό πλάνο τον ύποπτο να φορά ένα μαύρο φούτερ Champion.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει το φονικό όπλο, το οποίο, σύμφωνα με πηγές, ο ύποπτος πέταξε αρχικά σε ένα σωρό σκουπιδιών πριν επιστρέψει γρήγορα για να το πάρει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com