Οι U2 τραγουδούν το “Nothing Compares 2 U” και τιμούν τη μνήμη της Sinead O’Connor

Οι U2 απέτισαν φόρο τιμής στην αείμνηστη Sinead O’Connor κατά τη συναυλία τους στο Λας Βέγκας.

by Times Newsroom

Το συγκρότημα από την Ιρλανδία τίμησε τη μνήμη της επίσης Ιρλανδής σταρ που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο, σε ηλικία 56 ετών. Οι U2 εμφανίζονταν στον νέο χώρο Sphere στο Λας Βέγκας, όταν τραγούδησαν ένα μέρος από τη μεγάλη επιτυχία της Sinead O’Connor του 1990 “Nothing Compares 2 U.”

Το συγκρότημα με τους Adam Clayton, Bono, the Edge και Larry Mullen Jr. τίμησε την τραγουδοποιό παίζοντας την επιτυχία τους “With or Without You.” Αφού ο 63χρονος Bono τραγούδησε τον τελευταίο στίχο του αγαπημένου τραγουδιού, πέρασαν στο κλασικό κομμάτι της O’Connor.

“Τίποτα δεν συγκρίνεται με σένα”, επανέλαβε ο frontman, ενώ το βλέμμα του ήταν συνεχώς στραμμένο προς τα πάνω. Λίγες στιγμές μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Bono συνέχισε να κοιτάζει ψηλά.

Το συγκρότημα είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον θάνατο της τραγουδίστριας, ο θάνατος της οποίας διερευνάται, αφού δεν δόθηκε ιατρική αιτία. Τον Ιούλιο, ανέβασαν μια φωτογραφία της καλλιτέχνιδας και ακτιβίστριας στο Instagram και στη λεζάντα ανέφεραν τους στίχους της συνεργασίας της με τον κιθαρίστα τους, The Edge, το 1986, “Heroine”.

Το συγκρότημα έγραψε: “Άγγιξε αυτά τα μάτια με ένα σπασμένο χαμόγελο, άγγιξε το στόμα μου με το αυλακωμένο σου μέτωπο, σήκωσε την καρδιά μου, θεράπευσε τη ντροπή μου , οδήγησε με ξανά στην ανάπαυση … Heroine. Αναπαύσου εν ειρήνη Sinéad.”

ΠΗΓΗ: instyle.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com