Νέες βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft

Τώρα, πιο sensitive προστασία από ποτέ!

by Times Newsroom

Πώς γίνεται μια τόσο Sensitive πάνα να γίνει ακόμα πιο Sensitive;

Οι νέες βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft ήρθαν για να αναβαθμίσουν τη sensitive προστασία του μωρού. Είναι σχεδιασμένες με βάση ένα καθολικό σύστημα Αγνής Φροντίδας, που αποτυπώνει όλο το σύστημα ελέγχων, πιστοποιήσεων και αυστηρών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας πίσω από την παραγωγή τους. Τώρα, προσφέρουν extra αναβαθμισμένη φροντίδα, καθώς συνδυάζουν πιστοποιημένη φιλική προστασία, με αγνό βαμβάκι στο επάνω κάλυμμα, DryMatrix απορροφητικότητα, που συγκρατεί τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας* από κάθε άλλη βρεφική πάνα και με δείκτη προστασίας σε όλα τα μεγέθη.

Επιπλέον, έχουν νέο μοντέρνα σχεδιάκια εμπνευσμένα από τη φύση, που τα μωράκια θα λατρέψουν!

Παράγονται με σεβασμό στο περιβάλλον, οι πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft δεν δοκιμάζονται σε ζώα και συσκευάζονται σε 100% ανακυκλώσιμες σακούλες και χαρτοκιβώτια. Παράγονται με 100% πράσινη ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ) και από υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία. Η ΜΕΓΑ, έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση Zero Waste to Landfill σε επίπεδο Platinum, καθώς το 2021 η μονάδα παραγωγής της πέτυχε ποσοστό 99,8% ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης.

*Immersion in 0.9% saline solution for 50 minutes, Centrifugation for 3 min @ 440g-force

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή