Νίκος Ανδρουλάκης: Αν δεν υπήρχαν αντιδράσεις στο εσωτερικό δεν θα πήγαινα σε εκλογές – Με εμένα το ΠΑΣΟΚ πήγε σε άλλη πίστα

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ερώτημα αν θα ελάμβανε τις ίδιες αποφάσεις σε περίπτωση που δεν υπήρχαν τόσες αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ.

by Times Newsroom

«Ήταν ασύμμετρη η αντίδραση των στελεχών σε σχέση με το αποτέλεσμα, η αντίδραση εσωτερικών στελεχών δημιούργησε εσωτερικό θέμα για μένα. Αντί να έχουμε αντιπολιτευτικό ρόλο, είχαμε εσωστρέφεια. Όφειλα ως πρόεδρος να αντιμετωπίσω το θέμα με καθαρές λύσεις», τόνισε μιλώντας σήμερα στο Mega.

«Λες και είμαι πολλά χρόνια πρόεδρος», είπε με παράπονο. «Με εμένα το ΠΑΣΟΚ πήγε σε άλλη πίστα», τόνισε.

Για να γυρίσει ο (πράσινος) ήλιος θέλει πολλή δουλειά κατά πως φαίνεται και ο κ. Ανδρουλάκης είπε: «Καλά τα ευχολόγια ότι θα έρθει κάποιος που θα φέρει το ΠΑΣΟΚ στο 30%, αλλά χρειάζεται δουλειά, και είμαι έτοιμος να την κάνω».

«Με δύο χρόνια θητείας να μου καταλογίζονται πράγματα χωρίς να έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου είναι άδικο» , πρόσθεσε.

Για τους αντιπάλους υποψηφίους αναρωτήθηκε τι διαφορετική πρόταση έχουν.

Για τον Χάρη Δούκα δεν απάντησε συγκεκριμένα ενώ γενικότερα είπε: «Να ολοκληρωθεί η διαδικασία με ωριμότητα».

«Εγώ θα ψηφίσω Ανδρουλάκη», απάντησε παρά τις πιέσεις να σχολιάσει την υποψηφιότητα Δούκα. «Για το Δήμο Αθηναίων δεσμευτήκαμε για συγκεκριμένα πράγματα, εγώ τηρώ το θεσμικό μου ρόλο», είπε ακόμη με νόημα.

«Στελέχη μου επιτίθονταν από το βράδυ των εκλογών από συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε ερώτημα για τι θα αλλάξει ένα επανεκλεγεί απάντησε: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει δομή. Επικοινωνιακά να είμαστε πιο δυνατοί. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί στις απαντήσεις μας για το πως θα είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία. Θέλει μεγαλύτερες εσωτερικές ευελιξίες».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com