Ο Ουκρανός ανώτατος στρατιωτικός διοικητής εμφανίστηκε μετά από καιρό με… Baby Yoda στη στολή του

Στόχος ήταν να διαψεύσει τις φήμες ότι σκοτώθηκε στη μάχη

by Times Newsroom

Ο Ουκρανός ανώτατος στρατιωτικός διοικητής Βαλέρι Ζαλούζνι εμφανίστηκε μετά από καιρό σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, όμως έκλεψε τις εντυπώσεις το σήμα Baby Yoda που είχε καρφιτσωμένο στο στήθος του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο, ώστε να διαψεύσει τους ρωσικούς ισχυρισμούς πως ο Ζαλούζνι σκοτώθηκε στις πρώτες μέρες της ουκρανικής αντεπίθεσης.

Έτσι, το βίντεο δείχνει τον Ζαλούζνι με στρατιωτική στολή που έφερε ένα διακοσμητικό με τη μορφή του Γκρόγκου, του φανταστικού ήρωα με τα μυτερά αυτιά που είναι ευρύτερα γνωστός ως «Baby Yoda», από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της Disney με τίτλο The Mandalorian που εκτυλίσσεται στον κόσμο του Star Wars.

Ήταν μια παιχνιδιάρικη πινελιά από τον διοικητή με το τραχύ πρόσωπο που είναι γνωστός για το ανεπιτήδευτο χιούμορ του; Ήταν μια προσπάθεια του Κιέβου να στείλει ένα μήνυμα; Ο ουκρανικός στρατός δεν έκανε κάποιο σχόλιο. Ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου παρέπεμψε το Reuters σε βοηθό του Ζαλούζνι ο οποίος δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

Σημειώνεται, ότι η Ρωσία έχει επανειλημμένα υπονοήσει ότι κάτι μπορεί να έχει συμβεί στον Ζαλούζνι, ο οποίος ηγείται τώρα της ουκρανικής αντεπίθεσης ενάντια στον ρωσικό στρατό. Ο ίδιος συνηθίζει να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα, κάτι που σύμφωνα με το Κίεβο είναι απαραίτητο για λόγους ασφαλείας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com