Θρίλερ με το εξαφανισμένο υποβρύχιο στον Τιτανικό: «Ήχοι χτυπήματος ακούστηκαν» κατά τη διάρκεια της έρευνας

Τέσσερις ώρες αργότερα, αφού αναπτύχθηκαν πρόσθετες συσκευές σόναρ, ακούγονταν ακόμα χτυπήματα, μεταδίδει το CNN

by Times Newsroom

Οι ομάδες που ψάχνουν για το υποβρύχιο Titan, το οποίο εξαφανίστηκε κατά την κατάδυσή του στο ναυάγιο του Τιτανικού, άκουσαν ήχους χτυπήματος κάθε 30 λεπτά την Τρίτη, σύμφωνα με ένα εσωτερικό κυβερνητικό υπόμνημα που ενημερώνει για την έρευνα. Τέσσερις ώρες αργότερα, αφού αναπτύχθηκαν πρόσθετες συσκευές σόναρ, ακούγονταν ακόμα χτυπήματα, ανέφερε το υπόμνημα. Δεν ήταν σαφές πότε ακούστηκε ο κρότος την Τρίτη ή για πόση ώρα, με βάση το υπόμνημα, όπως μεταδίδει το CNN.

Μια μεταγενέστερη ενημέρωση που στάλθηκε το βράδυ της Τρίτης ανέφερε ότι ακούστηκαν περισσότεροι ήχοι, αν και δεν περιγράφηκαν ως «κρότοι».

«Ακούστηκε πρόσθετη ακουστική ανατροφοδότηση και θα βοηθήσει στον προσανατολισμό των μέσων επιφανείας και επίσης θα υποδείξει τη συνεχή ελπίδα για επιζώντες», σύμφωνα με την εν λόγω ενημέρωση.

Ένα καναδικό αεροσκάφος P3 εντόπισε επίσης ένα λευκό ορθογώνιο αντικείμενο στο νερό, σύμφωνα με την ενημέρωση, αλλά ένα ακόμη πλοίο που επρόκειτο να ερευνήσει εκτράπηκε για να βοηθήσει στην έρευνα της ακουστικής ανατροφοδότησης αντ’ αυτού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com