Πανελλήνιο στίβου: Χωρίς αντίπαλο ο Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου συμμετείχε, ουσιαστικά άνευ, συναγωνισμού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο είχε τρία άλματα πάνω από τα 8 μέτρα, με καλύτερο εκείνο στα 8,32 στην τελευταία (έκτη) προσπάθεια και κατάκτησε εύκολα την πρώτη θέση.

by Times Newsroom

Με 8,24 μέτρα από την πρώτη προσπάθεια πήρε εξαρχής το προβάδισμα. Συνέχισε με δύο άκυρες προσπάθειες, στην τέταρτη έκανε 8,04 ενώ άφησε την πέμπτη προσπάθεια.

Δεύτερος ήταν ο Μαντζουρογιάννης, που με άλμα στα 7,77 μέτρα έκανε ατομικό ρεκόρ και τρίτος ο Στυλιανίδης με 7,51 μέτρα.

Στα 200 μέτρα πρώτευσε ο Γιάννης Γρανιτσιώτης, που έκανε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 20.84. Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης κέρδισε την άλλη σειρά με 21.17 και ήταν δεύτερος, ακολουθούμενος από τον Τριβυζά (21.18).

Πανελλήνιο στίβου: Πρώτη νίκη για την Χαϊτίδου στο μήκος

Η Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ) σημείωσε την πρώτη νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, στο αγώνισμα του μήκους.

Η 22χρονη αθλήτρια στην έκτη και τελευταία προσπάθεια, κι ενώ βρισκόταν στην δεύτερη θέση, προσγειώθηκε στα 6,47 μ. και κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η αθλήτρια είχε ακόμη έγκυρα άλματα στα 6,23 μ. (0,8), 6,17 μ. (0,6) και 6,14 μ. (1,9) και πλησίασε το ατομικό ρεκόρ της, το οποίο είναι 6,49 μ. από φέτος.

Δεύτερη ήταν η Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) με 6,28 μ. (2,8) και τρίτη η Ναταλία Μπέση (Πρωτέας Ηγουμενίτσας) με 6,12 μ. (1,9). Η Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣΙ) έκανε 6,10 μ. και επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Κάλι.

Η Χαϊτίδου αναχωρεί την Τρίτη με την ελληνική ομάδα για το Οράν της Αλγερίας, προκειμένου να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Πανελλήνιο στίβου: Κυρίαρχη στη σφύρα η Σκαρβέλη

Με την Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων) να εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά ξεκίνησε το πρόγραμμα της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών, στη Θεσσαλονίκη.

Η έμπειρη αθλήτρια στέφθηκε πρωταθλήτρια για τέταρτη φορά στην καριέρα της και το συνδύασε με βολή στα 70,31 μ. ολοκληρώνοντας τον έκτο αγώνα της στη σεζόν με επίδοση πάνω από τα 70,00 μέτρα.

Η Σκαρβέλη ξεκίνησε με 68,59 μ., συνέχισε με 69,86 μ., στην τρίτη βολή σημείωσε την καλύτερη επίδοση της, ήταν άκυρη στην τέταρτη, έκανε 70,16 μ. στην πεμπτη και 69,97 μ. στην έκτη.

Το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησε η Σταυρούλα Κοσμίδου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 60,59 μ. και τρίτη ήταν η Κατερίνα Βαμβουκάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 58,91 μέτρα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή