Πλεύρης στη Βουλή για την τραγωδία στη Χίο: Καταδεικνύει τη μάχη που πρέπει να δίνουμε απέναντι στους δολοφόνους- διακινητές

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/2) ανοιχτά της Χίου, μιλώντας στη Βουλή.

by Times Newsroom

«Δυστυχώς χθες  υπήρξε σκάφος που αφού εντοπίστηκε από το Λιμενικό, προσπάθησε να κάνει αποτροπή, χτύπησε το σκάφος του Λιμενικού και προκλήθηκε δυστύχημα. Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου, να δώσω συγχαρητήρια στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού που έσωσαν τους ανθρώπους που έχουν διασωθεί αφού στο σύνολό τους βρέθηκαν στη θάλασσα, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας», τόνισε ο κ. Πλεύρης.

Και πρόσθεσε: «Το συγκεκριμένο συμβάν καταδεικνύει τη μάχη που πρέπει να δίνουμε απέναντι στους δολοφόνους – διακινητές παρανόμων μεταναστών και το σημερινό νομοσχέδιο έχει συγκεκριμένες διατάξεις που αυστηροποιεί  τις ποινές για αυτούς τους δολοφόνους που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή