Πόλεμος στην Ουκρανία: Μητέρα ξεσπά σε λυγμούς για τον γιο της που είναι Ρώσος πιλότος – «Ντρέπομαι»

«Δεν μπόρεσα να μεγαλώσω έναν κανονικό, άξιο άνθρωπο»

by Times Newsroom

Μια μητέρα από την Ουκρανία, η Ελένα Γκολοβένσκαγια, ξεσπά σε κλάματα και εκφράζει την ντροπή που αισθάνεται για τη συμμετοχή του γιου της, Αλεξέι Γκολοβένσκι, στον πόλεμο που μαίνεται για 17η μέρα στη χώρα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο γιος της Γκολοβένσκαγια είναι Ταγματάρχης της Ρωσίας και πιλόταρε ένα μαχητικό αεροσκάφος Sukhoi SU-30SM. Το μαχητικό αεροσκάφος του Αλεξέι καταρρίφθηκε στις 5 Μαρτίου κοντά στο Mykolaiv, μία πόλη της νότιας Ουκρανία κοντά στη Μαύρη Θάλασσα και ο πιλότος συνελήφθη.

Σε βίντεο, που δημοσίευσε ο ουκρανικός στρατός, η Γκολοβένσκαγια ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας για τον γιο της. «Έχω κυριευτεί από θλίψη και ντροπή για τον γιο μου. Ακούγαμε επανειλημμένα τον ανατριχιαστικό ήχο των σειρήνων από την αεροπορική επιδρομή στο Kremenchug. Μου ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω πώς υπάκουσαν σε αυτή την εγκληματική εντολή για τον βομβαρδισμό της Ουκρανίας» λέει αρχικά η Ουκρανή μητέρα.

«Όπως είναι φυσικό, ανησυχώ για τον γιο μου. Αφού συνελήφθη, τουλάχιστον επέζησε» συνεχίζει και καταλήγει με δάκρυα στα μάτια: «Ζητώ συγγνώμη από τον ουκρανικό λαό και ζητώ συγγνώμη για τον γιο μου και για τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να μεγαλώσω έναν κανονικό, άξιο άνθρωπο».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com