Σάνα Μαρίν: Αποχώρησε από την πολιτική και απολαμβάνει τη ζωή της…

Μακριά από τα κοινοβουλευτικά έδρανα και τις πολιτικές υποχρεώσεις, η τέως πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, ζει όπως oι περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της.

by Times Newsroom

Η 37χρονη πολιτικός, αφού έχασε τις εθνικές εκλογές, παραιτήθηκε από την ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος και ανακοίνωσε το διαζύγιό της στην αρχή του καλοκαιριού, πλέον διασκεδάζει ως… κοινή θνητή, απογοητεύοντας τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο, που τη θεωρούσαν ανερχόμενη «ροκ σταρ» της ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς. Την περασμένη εβδομάδα η Μάριν παρευρέθηκε σε μουσικό φεστιβάλ στο Ελσίνκι με εμφανώς πιο νεανική αμφίεση, ενώ ανήρτησε φωτογραφίες της στο Instagram, που τη δείχνουν να απολαμβάνει την καλοκαιρινή της έξοδο.Η τέως πρωθυπουργός, η οποία ήταν μόλις 34 ετών όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της το 2019, -όπως λέει- χαίρεται τις «κανονικές καλοκαιρινές διακοπές για πρώτη φορά μετά από καιρό». Μαζί της ήταν μια ομάδα φίλων, μεταξύ των οποίων και η συνάδελφός της, βουλευτής Νασίμα Ραζμιάρ. Το φετινό καλοκαίρι η Σάνα Μάριν είναι πολύ απασχολημένη, όπως λέει, με το να αφιερώνει επιτέλους χρόνο στην 5χρονη κόρη της, Εμα, να απολαμβάνει διάφορα αθλήματα, χρόνο με φίλους και απίστευτα ταξίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18/08/2023
|
 11:04

Ιταλία: Δωρεάν ταξί για.. μεθυσμένους σε 6 ιταλικές πόλεις – Πώς θα γίνεται το τεστ [Βίντεο]

«Φαίνεσαι καταπληκτική. Σε ευχαριστώ που δείχνεις στον κόσμο ότι μπορείς να είσαι ηγέτις της χώρας και να ντύνεσαι όπως θέλεις ταυτόχρονα», σχολίασε η influencer δρ Σεσίλ Γιόχανσεν. Η αντίδραση των ακολούθων της Μάριν δεν ήταν η ίδια πριν από δύο χρόνια, όταν είχε εμφανιστεί και πάλι σε μουσικό φεστιβάλ φορώντας δερμάτινα ρούχα.

 

 

Τότε, κάποιοι είχαν σχολιάσει πως η αμφίεσή της δεν ταιριάζει με μια πολιτικό που είναι επικεφαλής της κυβέρνησης. Υπήρχε, άλλωστε, και το «σκάνδαλο» με την τότε πρωθυπουργό της Φινλανδίας να ξεσαλώνει σε πάρτι με φίλους (ενώ ήταν σε ισχύ ο «συναγερμός» του κορονοϊού) και η ρετσινιά της χρήσης ναρκωτικών, την οποία αποτίναξε κάνοντας σχετικά τεστ. Τώρα ξένοιασε από όλα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com