Σοκάρει η ομολογία τρομοκράτη της Χαμάς: «Με κατέλαβε ο διάβολος και τη βίασα»

Οι αρχές του Ισραήλ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο με την ομολογία τρομοκράτη που περιγράφει πώς επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία κατατρομοκρατημένη, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, γυναίκα, κάτοικο κιμπούτζ και τη βίασε.

by Times Newsroom

Τα λόγια του είναι ανατριχιαστικά. “Άρχισα να της βγάζω τα ρούχα. Ο διάβολος με κατέλαβε και έκανα ό,τι έκανα… τη βίασα”.

Ο 28χρονος άνδρας είναι μέλος της δεύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης στη Λωρίδα της Γάζας, της Παλαιστινιακής Τζιχάντ που, μαζί με τη Χαμάς, πήρε μέρος στην επίθεση που εξαπολύθηκε στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Μανάρ Μαχμούντ Μοχάμεντ Κασέμ, όπως είναι το όνομα του άνδρα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ισραηλινές αρχές, εμφανίζεται στο βίντεο να μιλά με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη καθισμένος μπροστά από μια ισραηλινή σημαία. Σύμφωνα με όσα ακούγεται να λέει, εισέβαλε σε ένα σπίτι σε κιμπούτζ που δεν το κατονόμασε και εκεί βρήκε μια γυναίκα μόνη.

“Στην αρχή, όταν μπήκα δεν είδα κανέναν. Μετά μπήκα σε ένα δωμάτιο και εκεί βρήκα μια γυναίκα που με κοίταζε κατατρομαγμένη”. Και συνεχίζει: “Μου είπε να τη βοηθήσω. Την άρπαξα και την πέταξα πάνω στον καναπέ. Ο διάβολος με κατέλαβε, την ξάπλωσα και άρχισα να της βγάζω τα ρούχα και έκανα ό,τι έκανα”.

Ο ανακριτής του, ένας άνδρας από τη μονάδα 504 της υπηρεσίας πληροφοριών του ισραηλινού στρατού (IDF), του ασκεί όμως πίεση και ο άνδρας συμπληρώνει: “Κοιμήθηκα μαζί της”. Ο ανακριτής εξοργίζεται: “Δεν κοιμήθηκες μαζί της. Ο ύπνος είναι ύπνος. Τι έκανες;” Ο τρομοκράτης ομολογεί: “Τη βίασα”.

Ο άνδρας προσπαθεί να ελαφρύνει τη θέση του λέγοντας ότι “δεν διήρκησε πολύ. Δύο λεπτά, ίσως μόλις ενάμισι λεπτό”.
Συνεχίζοντας την περιγραφή του, λέει: “Δύο άντρες παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Ακούσαμε κραυγές. Δεν ξέρω αν ήταν η μητέρα της ή ποιος μπορεί να φώναζε. Εκείνη κι εγώ αρχίσαμε να ντυνόμαστε και μετά μπήκαν οι δύο άντρες”.

Ο Κασέμ υποστηρίζει ότι οι δύο άντρες φορούσαν στολές της ταξιαρχίας Αλ Άκσα που είναι ο ένοπλος βραχιόνας της Χαμάς. Έσυραν τη μητέρα της γυναίκας που εκείνος είχε βιάσει στο ίδιο δωμάτιο. Οι δυο γυναίκες “άρχισαν να παρηγορούν η μία την άλλη” μέχρι που “οι δύο της Χαμάς τις πήραν μαζί τους” όπως λέει.

Ο 28χρονος στη συνέχεια της ανάκρισής του ομολογεί τη δολοφονία αρκετών αμάχων στο κιμπούτζ, όπως λέει τους σκότωσε με το αυτόματο όπλο του καθώς και ρίχνοντας χειροβομβίδα.

Για το πώς στρατολογήθηκε για να λάβει μέρος στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, αναφέρει ότι εκείνο το πρωί επικοινώνησε μαζί του ένας άλλος τρομοκράτης και του είπε πού να πάει.

Λίγες μέρες μετά την πρώτη δημόσια μαρτυρία για βιασμό θύματος των τρομοκρατών της Χαμάς, της 40χρονης Αμίτ Σουσάνα που κρατήθηκε όμηρος επί 55 ημέρες, αυτό το νέο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε από τον ισραλινό στρατό αποτελεί την πρώτη καταγεγραμμένη ομολογία τρομοκράτη.

Η Χαμάς αρνείται ότι τα μέλη της έχουν κάνει σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος αμάχων ή ομήρων είτε κατά τη διάρκεια της ολέθριας επίθεσης το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, είτε εν συνεχεία κατά τη διάρκεια της ομηρίας δεκάδων Ισραηλινών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com