Σολτς: «Η Ρωσία δίνει στην Ουκρανία μια χαμένη μάχη» – Έκκληση στον Πούτιν να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις

«Σταματήστε τους παράλογους σκοτωμούς, αποσύρετε όλα τα στρατεύματα σας»

by Times Newsroom

Ο Όλαφ Σολτς κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ανέφερε ότι η Ρωσία χάνει τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ απήθυνε έκκληση στον Βλαντιμίρ Πούτιν να ξεκινήσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες.

«Η Ρωσία δίνει στην Ουκρανία μια χαμένη μάχη» και πρόσθεσε «για αυτό, η έκκλησή μου προς τον (Βλαντίμιρ) Πούτιν παραμένει: σταματήστε τους παράλογους σκοτωμούς, αποσύρετε όλα τα στρατεύματά σας από την Ουκρανία και συμφωνήστε σε ειρηνευτικές συνομιλίες με την ουκρανική κυβέρνηση».

Επίσης, ο Γερμανός καγκελάριος καταδίκασε τις ρωσικές επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές στην Ουκρανία ως «τρομοκρατία με βόμβες κατά του άμαχου πληθυσμού». Το γεγονός ότι η Ρωσία εδώ και εβδομάδες «ρίχνει τις βόμβες της εναντίον μη στρατιωτικών υποδομών δεν είναι μόνο ανυπόφορο, αλλά και κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου» και καταδεικνύει για ακόμη μια φορά «πόσο αδίστακτος και ανελέητος» είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν στον πόλεμο, κατέληξε ο Σολτς.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com