Συρία: 8 νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά, σε εκρήξεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, σκοτώθηκαν σε δύο εκρήξεις που έγιναν με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά στη βόρεια Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

by Times Newsroom

Μία από τις εκρήξεις έπληξε ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Σάουα, ένα χωριό κοντά στα τουρκικά σύνορα, το οποίο ελέγχουν φιλότουρκοι μαχητές, τόνισαν κάτοικοι στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πέντε άμαχοι, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν σε αυτή την επίθεση, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο.

Περιοχές που έχει καταλάβει η Τουρκία και οι οργανώσεις που συνδέονται με την Άγκυρα στη βόρεια Συρία αποτελούν τακτικά σκηνικό στοχευμένων δολοφονιών, βομβαρδισμών και συγκρούσεων μεταξύ ένοπλων ομάδων.

Στο δεύτερο περιστατικό, στην Μανμπίτζ ένας εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε ένα όχημα σκότωσε τρεις μαχητές που συνδέονται με τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), οργάνωση στις οποίες κυριαρχούν Κούρδοι, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις αυτές.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com