Θρίλερ με τη δολοφονία των 4 φοιτητών στο Αϊντάχο: Όλα τα σενάρια – Τι ερευνά η Αστυνομία

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της άγριας δολοφονίας των τεσσάρων φοιτητών που έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο τριώροφο σπίτι που νοίκιαζαν στην πόλη Μόσχα του Αϊντάχο των ΗΠΑ.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μάντισον Μόγκεν, η Κέιλι Γκονσάλβες, η Ξάνα Κερνόντλ και ο Ίθαν Τσάπιν, φίλος της τελευταίας που είχε έρθει για επίσκεψη, μαχαιρώθηκαν ενώ κοιμόντουσαν από κάποιον που «τρύπωσε» στο σπίτι.

Στο μεταξύ, δύο ακόμη συγκάτοικοι κοιμόντουσαν στον πρώτο όροφο και δεν άκουσαν τίποτα. Δεν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί μέχρι την επόμενη μέρα, όταν πήγαν να ξυπνήσουν τους φίλους τους.

Δεν έχουν βρει τον ύποπτο οι Αρχές

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βρουν το όπλο της δολοφονίας, το οποίο πιθανότατα είναι μαχαίρι, ούτε και έχουν καταλήξει σε κάποιο πρόσωπο ως βασικό ύποπτο. Σύμφωνα με το CBS, οι επιζώντες συγκάτοικοι έχουν αποκλειστεί ως ύποπτοι, αλλά η Αστυνομία δεν έχει ιδέα γιατί εκείνοι σώθηκαν.

Μήπως ο δολοφόνος έψαχνε για τους τέσσερις φοιτητές που κοιμόντουσαν στον δεύτερο όροφο; Μήπως απλώς δεν είχε συνειδητοποιήσει πως υπήρχαν υπνοδωμάτια και στον πρώτο όροφο; Επίσης, το κατοικίδιο της Κέιλι, ο αυστραλιανός ποιμενικός Μέρφι, βρισκόταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των δολοφονιών αλλά δεν έπαθε τίποτα. Δεν κλάπηκαν αντικείμενα και δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Αντιδράσεις στα social media 

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να μοιράζονται τις δικές τους θεωρίες σχετικά με την υπόθεση.

Οι επικρατέστερες θεωρίες περιλαμβάνουν ισχυρισμούς για ένα σπασμένο παράθυρο που δεν μπορούσε να κλειδώσει, πως χρησιμοποιήθηκε χλωροφόρμιο για να αναισθητοποιηθούν οι φοιτητές αλλά και κατηγορίες πως ο νευρικός γείτονας των θυμάτων ίσως έχει κάποια ανάμειξη.

Παρόλα αυτά οι Αρχές δεν επιβεβαιώνουν τις παραπάνω θεωρίες.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com