Τραμπ: Καυχιόταν πως ξέρει τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν – Το FBI βρήκε ύποπτο έγγραφο

Ο πρώην πρόεδρος ακόμα και μετά την απομάκρυνση από τον Λευκό Οίκο, συνέχισε να κουτσομπολεύει τον κάποτε ομόλογο του

by Times Newsroom

Ο Ντόναλντ Τραμπ καυχιόταν σε πάρα πολύ κόσμο -μερικές φορές ακόμα και άγνωστο- ότι ξέρει τα «άπλυτα» που αφορούν την ερωτική ζωή του Εμανουέλ Μακρόν, ενώ η έφοδος του FBI στην οικία του πρώην Αμερικανού προέδρου βρήκε ύποπτο έγγραφο.

Συγκεκριμένα, στο περιοδικό RollingStone μίλησαν σχετικά δύο πηγές και ανέφεραν ότι ο Τραμπ συνέχισε να κουτσομπολεύει τον Μακρόν, ακόμα και όταν έχασε το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ.

«Είναι δύσκολο να πει κανείς αν έλεγε βλακείες», ανέφεραν χαρακτηριστικά, καθώς ο ίδιος ισχυρίζεται πως όχι μόνο έχει ακούσει, αλλά και ότι έχει δει πράγματα που αφορούν την ερωτική ζωή του Μακρόν.

Μάλιστα, η πρόσφατη έφοδος του FBI στο σπίτι του Τραμπ αποκάλυψε τον φάκελο με το όνομα «info re: President of France», όπου μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί το περιεχόμενο του, όμως κύκλοι των Δημοκρατικών αναφέρουν πως μπορεί να έχει στοιχεία για εκβιασμό.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 23/8 η αμερικανική κυβέρνηση κατάσχεσε περισσότερα από 300 διαβαθμισμένα έγγραφα από την έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, συμπεριλαμβανομένων και εγγράφων από τη CIA, την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, αλλά και το FBI.

Στη διάρκεια της έρευνας, το FBI κατάσχεσε έντεκα σειρές απόρρητων εγγράφων από την έπαυλη στο Μαρ-α-Λάγκο, μερικά από τα οποία είχαν την ύψιστη διαβάθμιση απορρήτου, που χαρακτηρίζει τις πληροφορίες γύρω από την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com