Βίντεο – «φωτιά»: Η Ερμόσο γελάει για το φιλί με τον Ρουμπιάλες λίγο πριν το καταγγείλει

Περιπλέκεται το σκάνδαλο «Kissgate», δηλαδή το αμφιλεγόμενο φιλί που έδωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, στην ποδοσφαιρίστρια Τζένι Ερμόσο, καθώς στην επιφάνεια έρχεται ένα βίντεο όπου η αθλήτρια γελά για το συμβάν, λίγο πριν το καταγγείλει.

by Times Newsroom

Η Τζένι Ερμόσο γελάει και αστειεύεται καθώς επιδεικνύει μια φωτογραφία από το φιλί που της έδωσε ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες το οποίο μέρες αργότερα κατήγγειλε ως «σεξιστική πράξη» που την έφερε σε δύσκολη θέση.

Το βίντεο φαίνεται πως τραβήχτηκε μέσα στο λεωφορείο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, καθώς η ομάδα έφευγε από το γήπεδο του Σίδνεϊ, έχοντας κερδίσει το φετινό Μουντιάλ Γυναικών. Στο κλιπάκι, η 33χρονη φαίνεται να γελάει δυνατά, καθώς δείχνει σε συμπαίκτριές της μία φωτογραφία στο κινητό της, στην οποία φαίνεται ο Ισπανός πρώην διεθνής Ίκερ Κασίγιας να φιλα τη δημοσιογράφο και σύντροφό του, Σάρα Καρμπονέρο. Αυτό συνέβη καθώς η Καρμπονέρο του έπαιρνε συνέντευξη ζωντανά, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότια Αφρική από την ομάδα ανδρών της Ισπανίας.

Μία άλλη γυναίκα στο λεωφορείο της ομάδας ακούγεται να γελάει, λέγοντας: «Όπως ο Ίκερ και η Σάρα», καθώς η Ερμόσο συνεχίζει να δείχνει το τηλέφωνό της στις συμπαίκτριές της.

Λίγο μετά, μία δεύτερη άγνωστη γυναίκα λέει: «Ζήτω η ιστορία», καθώς η Ερμόσο πίνει κρασί.

Η Ερμόσο, η οποία καλείται τώρα από τους εισαγγελείς της πολιτείας να υποστηρίξει μια πιθανή ποινική δίωξη του Ρουμπιάλες για την αμφιλεγόμενη ενέργειά του, συνεχίζει να χαμογελάει καθώς προσθέτει: «Δεν το έχεις δει;» δείχνοντας πώς έγινε το φιλί που πυροδότησε το σκάνδαλο «Kissgate».

Πολλές από τις 23 συμπαίκτριες της Τζένι, οι οποίες έχουν δηλώσει ότι θα αρνηθούν να ξαναπαίξουν για την εθνική ομάδα μέχρι ο Ρουμπιάλες να αποτελέσει παρελθόν, κινηματογραφήθηκαν στη συνέχεια να τραγουδούν «Beso, beso» (στα ισπανικά «Φιλί, φιλί»), καθώς ο υπό διαθεσιμότητα επικεφαλής της ομοσπονδίας μπαίνει στο λεωφορείο πριν πει στις γυναίκες αστειευόμενος: «Σταματήστε, με κάνετε να κοκκινίζω!», γράφει η Daily Mail.

Το υλικό που διέρρευσε, αναρτήθηκε στο Χ, πρώην Twitter.

Το βίντεο αυτό είναι προφανές ότι θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τον Λουίς Ρουμπιάλες, καθώς εκείνος θα κληθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε μία πιθανή, μελλοντική δίωξη για το αμφιλεγόμενο φιλί.

Σε δήλωση που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα, η Ερμόσο είχε αρνηθεί ότι το φιλί με τον Ρουμπιάλες ήταν συναινετικό. Όπως είπε:

«Ένιωσα ευάλωτη και θύμα μιας παρορμητικής, σεξιστικής, εκτός τόπου και χρόνου πράξης χωρίς καμία συγκατάθεση εκ μέρους μου», είχε δηλώσει.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε έλαβε χώρα η συζήτηση στην οποία αναφέρεται ο Ρουμπιάλες στην ομιλία του και, κυρίως, το φιλί του δεν ήταν ποτέ συναινετικό. Θέλω να επαναλάβω, όπως έκανα και προηγουμένως, ότι δεν μου άρεσε αυτό το περιστατικό».

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες πραγματοποιεί εδώ και περίπου 48 ώρες απεργία πείνας, έχοντας κλειστεί σε μία εκκλησία στην Μάλαγα, όπου προσεύχεται για την αθώωση του γιου της. Ταυτόχρονα, η γυναίκα κάλεσε «αυτό το κορίτσι», δηλαδή την Τζένι Ερμόσο, να «πει την αλήθεια».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com