Βρετανία: Σκάνδαλο με βουλευτή που παρακολουθούσε πορνό μέσα στο Κοινοβούλιο

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, πολλές γυναίκες βουλευτές εξέφρασαν ανησυχίες

by Times Newsroom

Βουλευτής των Συντηρητικών πιάστηκε να παρακολουθεί πορνό στο κινητό του μέσα στη Βουλή των Κοινοτήτων ενώ καθόταν δίπλα σε μια γυναίκα υπουργό, αποκαλύπτει η Mirror.

Η αποκάλυψη έγινε σε συζήτηση στην οποία συμμετείχαν γυναίκες βουλευτές, ανάμεσά τους και η Τερέζα Μέι, σχετικά με την κουλτούρα του σεξισμού που επικρατεί στο κοινοβούλιο.

Ο βουλευτής δεν κατονομάστηκε, αλλά μια γυναίκα βουλευτής είπε στη συνεδρίαση της Τρίτης ότι καθόταν δίπλα του, ενώ μια άλλη το επιβεβαίωσε.

Σε δήλωσή του το γραφείο που σχετίζεται με την κομματική πειθαρχία των Συντηρητικών ανέφερε ότι ο επικεφαλής του εξετάζει το ζήτημα. «Αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτη και θα ληφθούν μέτρα» τόνισε.

Εντονες αντιδράσεις

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, πολλές γυναίκες βουλευτές εξέφρασαν ανησυχίες ότι η τοξική ατμόσφαιρα μέσα στο κόμμα θα μπορούσε να αποτρέψει τις γυναίκες να διεκδικήσουν θέση στο κοινοβούλιο.

Πηγές στην αίθουσα ανέφεραν ότι η πρώην πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, η οποία ήταν παρούσα σε ορισμένες από τις καταθέσεις των βουλευτών, φαινόταν οργισμένη.

Ένας βουλευτής είπε: «Μοιράζονταν φρικτά περιστατικά με τι τους είχε συμβεί με άνδρες βουλευτές», προσθέτοντας ότι ο επικεφαλής του γραφείου πειθαρχίας του κόμματος δεν τα περίμενε όλα αυτά.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ήταν πραγματικά σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή