Ζευγάρι χάνει τη ζωή του σε φλεγόμενο αερόστατο πάνω από την πόλη του Μεξικού

Τραυματίστηκε η κόρη που φέρεται να πήδηξε

by Times Newsroom

Ένα παντρεμένο ζευγάρι έχασε τη ζωή του και η κόρη τους τραυματίστηκε όταν το αερόστατο στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά – λίγα λεπτά αφότου πόζαραν για μια τελευταία οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από το αεροσκάφος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Πόλη του Μεξικού το Σάββατο και στοίχισε τη ζωή στους Χοσέ Νολάσκο, 50 ετών, και τη σύζυγό του Βιριδιάνα Μπεσερίλ, 38 ετών, όπως επιβεβαίωσαν οι μεξικανικές αρχές. Το ζευγάρι καταγόταν από την κοντινή Caujimalpa de Morelos, μια πόλη που απέχει σχεδόν 20 χιλιόμετρα.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τρομοκρατημένους θεατές δείχνει το περιστατικό – με το αερόστατο να φαίνεται να κατεβαίνει γρήγορα καθώς τυλίγεται στις φλόγες. Τα ανατριχιαστικά πλάνα δείχνουν επίσης τους επιβαίνοντες να πέφτουν ή να πηδούν από το αερόστατο.

Η κόρη του ζευγαριού, που αναγνωρίζεται ως Ρετζίνα Ιτζάνι, βρισκόταν επίσης στο αερόστατο, ανέφεραν οι αστυνομικοί, αλλά αναμένεται να επιβιώσει. Πιστεύεται ότι πήδηξε από το αερόστατο, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι και εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Η ηλικία της δεν ήταν άμεσα σαφής. Ορισμένες αναφορές που έρχονται στην επιφάνεια αναφέρουν ότι ήταν 13 ετών, ενώ κάποιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι ήταν 23 ετών. Στο αερόστατο φέρεται να επέβαινε και ένας πιλότος, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Η ηλικία της δεν αναφέρθηκε από την τοπική αστυνομία. Το περιστατικό έλαβε χώρα πάνω από τον προϊσπανικό ερειπωμένο χώρο του Τεοτιχουακάν, ακριβώς βόρεια της πόλης – ένα δημοφιλές μέρος τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες που πραγματοποιούν βόλτες με αερόστατα.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, ένας θεατής ακούγεται να λέει στα ισπανικά: «Θεέ μου, άνθρωποι πέφτουν», καθώς ένα άτομο πέφτει στο έδαφος – με ένα άλλο να πηδά αμέσως μετά.

Δεν ήταν άμεσα σαφές αν το άτομο αυτό ήταν η Ρεγγίνα ή ο προαναφερόμενος πιλότος.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, ανακοίνωσε την Κυριακή η αστυνομία της Πόλης του Μεξικού.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com