Διαφημιστικά Φυλλάδια – Έντυπα Brochures – Flyers από την Applebite

by Times Newsroom

Ο σκοπός ενός διαφημιστικού φυλλαδίου διαφέρει από επιχείρηση σε επιχείρηση. Μερικά έχουν σχεδιαστεί για να εμφανίσουν κάποιες υπηρεσίες, ενώ άλλα επικεντρώνονται στην πώληση ενός προϊόντος.

Ένα διαφημιστικό φυλλάδιο είναι ζωτικής σημασίας στη συνολική διαφήμιση της επιχείρησής σας καθώς αποτελεί τον πιο κλασικό-παραδοσιακό και αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης door to door, δηλαδή από πόρτα σε πόρτα.

Ένα διαφημιστικό φυλλάδιο μπορεί να βρεθεί στα χέρια κάποιου περαστικού στο δρόμο, ή ακόμη και πεταμένο κάτω στο πεζοδρόμιο, στη είσοδο μιας πολυκατοικίας, μέσα σε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θα συναντήσουν τυχαία το φυλλάδιό σας θα πρέπει να θελήσουν να το διαβάσουν μόνο και μόνο επειδή κάτι τους τράβηξε την προσοχή.

Η Applebite δημιουργεί διαφημιστικά φυλλάδια που θέλεις να πιάσεις στα χέρια σου και να τα διαβάσεις από την αρχή ως το τέλος.

Με έξυπνα κείμενα, άκρως ελκυστικά εικαστικά και άψογη εκτύπωση!

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού,
Δραπετσώνα, T.K.: 18648
213 04 14 323
694 77 15 556
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Δευ – Παρ: 8:00 – 17:30
Σαβ: 8:00 – 13:00

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com