Εργαστήρι και παράσταση κουκλοθέατρου στο Μουσείο Μετάξης

Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση της Χριστίνας Μπήτιου, θα έχουν την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας απλά υλικά, να κατασκευάσουν τη δική τους μοναδική μαριονέτα

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει εργαστήρι κατασκευής κούκλας θεάτρου και παράσταση κουκλοθεάτρου, για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 28 Αυγούστου (ώρα 18:30), στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση της Χριστίνας Μπήτιου, θα έχουν την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας απλά υλικά, να κατασκευάσουν τη δική τους μοναδική μαριονέτα. Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσουν την παράσταση κουκλοθεάτρου «Ο πατουτσωμένος γάτος» (ώρα 19:30), που είναι βασισμένη στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι του Σαρλ Περώ. Το έργο περιγράφει πώς δημιουργείται και χτίζεται μια φιλία μέσα από τη διαφορετικότητα, ενώ αναδεικνύει τη δύναμη του μυαλού και της αγάπης. Ο παπουτσωμένος γάτος, με διάφορους έξυπνους τρόπους, καταφέρνει να βοηθήσει τον αφέντη του, έναν φτωχό νεαρό να παντρευτεί την πριγκίπισσα.

Ερμηνεία, κούκλες, σκηνικά, υπεύθυνες εργαστηρίου: Λίτσα ΜπήτιουΧριστίνα Μπήτιου

Η συμμετοχή στις δράσεις και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης για το εργαστήρι.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00
Τ.: 25540 23700 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή