Ingela P. Arrhenius: «Πού είναι η Φρίντα Κάλο;» | Εκδόσεις Ίκαρος

by Times Newsroom

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί ένας ακόμη τίτλος στη σειρά προσχολικών βιβλίων «Παίζω κρυφτό!» της Ingela P. Arrhenius: Πού είναι η Φρίντα Κάλο;.

Στο νέο βιβλίο της σειράς που είναι ιδανικό για τα πολύ μικρά παιδιά (1-3 ετών), οι μικροί μας φίλοι καλούνται να παίξουν κρυφτό με τους αγαπημένους μας ζωγράφους, ανασηκώνοντας τα υφασμάτινα, μαλακά μέρη.

Η Σουηδή εικονογράφος Ingela P. Arrhenius, γνωστή για τη ρετρό αισθητική της και την πολύχρωμη εικονογραφική της ματιά, δημιουργεί βιβλία που κεντρίζουν την προσοχή των λιλιπούτειων αναγνωστών, ενθαρρύνοντας την περιέργειά τους για ό,τι τους περιβάλλει, ακόμη και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

 

Έγραψαν για τα βιβλία της Ingela P. Arrhenius:

Η εικονογράφηση είναι παιχνιδιάρικη, με ευκρινείς μορφές, καθαρές γραμμές, λίγες λεπτομέρειες για να μην υπερφορτώνεται το παιδί. Το κείμενο δομείται μόνο μέσα από ερωτήσεις. Έτσι το παιδί παρακινείται να σηκώσει το υφασμάτινο μέρος της δεξιάς σελίδας και να αποκαλύψει την απάντηση. Δεν ανοίγουν όλα τα υφάσματα με τον ίδιο τρόπο και αυτό δημιουργεί συνθήκες πειραματισμού και άσκησης των δεξιοτήτων λεπτής κινητικότητας.

Elniplex

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι ρετρό και παιχνιδιάρικη, με χρώματα που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή των παιδιών! Στο τέλος τα παιδιά φυσικά βρίσκουν τα ζωάκια, αλλά ένας καθρέφτης κρύβει μια έκπληξη!

Κάθε μέρα γονείς

H Ingela Peterson Arrhenius γεννήθηκε το 1967 στη Σουηδία. Η τέχνη και το σχέδιο ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή της, και πριν τη καριέρα της ως εικονογράφος εργαζόταν ως καλλιτεχνική διευθύντρια στη Στοκχόλμη. Από το 1992 εργάζεται ως εικονογράφος με διεθνή αναγνώριση στη διαφήμιση, στο σχέδιο, και στις εκδόσεις βιβλίων. Είναι παθιασμένη με το ρετρό στυλ, το οποίο αντικατοπτρίζεται εμφανώς στα έργα της, όπως επίσης και η χαρά της για την τυπογραφία και τα χρώματα. Ζει στη Στοκχόλμη με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

Στη σειρά «Παίζω κρυφτό» κυκλοφορούν ακόμη:

Πού είναι ο κύριος Αστροναύτης; (2022)

Πού είναι ο κύριος Λιοντάρης; – Μίνι έκδοση με λουράκι (2022)

Πού είναι η κυρία Πασχαλίτσα; – Μίνι έκδοση με λουράκι (2022)

Πού είναι η κυρία Γιατρός; (2021)

Πού είναι το πυροσβεστικό; (2021)

Πού είναι η κυρία Κούρσα; (2021)

Πού είναι η κυρία Τ-Ρεξ; (2021)

Πού είναι ο κύριος Πειρατής; (2020)

Πού είναι η κυρία Πάπια; (2019)

Πού είναι η κυρία Ζέβρα; (2018)

Πού είναι ο κύριος Σκύλος; (2018)

Πού είναι η κυρία Πασχαλίτσα; (2017)

Πού είναι ο κύριος Λιοντάρης; (2017)


Πληροφορίες έκδοσης
  • Ingela P. Arrhenius
  • Πού είναι η Φρίντα Κάλο;
  • (Where’s Frida Kahlo?)
  • ISBN: 978-960-572-467-2
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προσχολικά βιβλία
  • ΣΕΛΙΔΕΣ: 10
  • ΣΧΗΜΑ: 10,5 x 10,5 εκ.
  • ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Σκληρό
  • ΤΙΜΗ: 8,99 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)
  • ΒΑΡΟΣ: 250 γρ.
  • ΗΛΙΚΙΕΣ: από 1 έτους

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com