ΚΘΒΕ: Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2023

by Times Newsroom

Γιάννα Καρύμπαλη-Tσίπτσιου (Πρόεδρος ΔΣ ΚΘΒΕ) – Αστέριος Πελτέκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ)

Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο Φουαγιέ του Θέατρου Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, παρουσιάστηκαν όλες οι παραγωγές που έρχονται στις σκηνές του ΚΘΒΕ έως τον Δεκέμβριο του 2023.

Η κα Γιάννα Καρύμπαλη – Τσίπτσιου (Πρόεδρος ΔΣ του ΚΘΒΕ) καλωσόρισε τους δημοσιογράφους και τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία που, για άλλη μια φορά, προσφέρουν στο ΚΘΒΕ να παρουσιάσει τον καλλιτεχνικό του προγραμματισμό. Αναφέρθηκε στη καλλιτεχνική περίοδο που πέρασε, λέγοντας ότι το ΚΘΒΕ κατάφερε να φέρει σε πέρας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα πολυάριθμων παραστάσεων, απευθυνόμενο σε θεατές ποικίλων ενδιαφερόντων και ηλικιών, αλλά και ένα σύνολο λοιπών δράσεων, όπως όλα αυτά καταστρώθηκαν από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Πελτέκη, τον οποίο και ευχαρίστησε για την όλη προσπάθεια. Ακολούθως, εστίασε στην τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο, αναφερόμενη στις επιτυχημένες παραστάσεις της προηγούμενης χρονιάς που θα επαναληφθούν, καθώς και στη δρομολόγηση νέων παραγωγών που θα παρουσιαστούν εντός του Δεκεμβρίου. Τέλος, πληροφόρησε για διοικητικά και οικονομικά ζητήματα του Οργανισμού, προβάλλοντας την εκπόνηση Κώδικα Δεοντολογίας και Σχεδίου νέου Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του ΚΘΒΕ, το οποίο έχει αποσταλεί στο Υπουργείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ λεπτομέρειες ΕΔΩ:

«ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΖΙ» Ένα «ΜΑΖΙ» που μας συμπεριλαμβάνει όλους! ΚΘΒΕ: Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2023

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή