Νόβακ Τζόκοβιτς: Ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στην κυβέρνηση της Αυστραλίας

Τι αναφέρει ο αγγλικός Τύπος για τον Σέρβο τενίστα

by Times Newsroom

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έμεινε έξω από το Australia Open τελικά αφού η κυβέρνηση της Αυστραλίας αποφάσισε την απέλασή του από τη χώρα, μετά τον χαμό που έγινε σχετικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Το θέμα δεν έχει λήξει όμως, υποστηρίζουν οι Άγγλοι, αφού ο Σέρβος τενίστας ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στην αυστραλιανή κυβέρνηση για τρομερή παρενόχληση και ψυχική οδύνη.

Ο Τζόκοβιτς παρέμεινε για μέρες στην Αυστραλία περιμένοντας την τελική απόφαση της κυβέρνησης, η οποία δεν ήταν καλή για τον ίδιο. Έτσι, αναγκάστηκε να αποχωρήσει αλλά τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέμα, μέσω των δικαστηρίων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αγγλική Sun επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές και άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του κορυφαίου τενίστα του κόσμου, ο Σέρβος είναι έτοιμος να κάνει μήνυση στην κυβέρνηση της Αυστραλίας για τρομερή παρενόχληση και ψυχική οδύνη, ενώ στο ρεπορτάζ της η Sun αναφέρει τα εξής για τις συνθήκες κράτησής του στη Μελβούρνη.

«Είναι γνωστό ότι ο Νόβακ και η οικογένειά του πιστεύουν ότι υπέστη κακομεταχείριση κατά τη διάρκεια της καραντίνας του σε ξενοδοχείο μετανάστευσης στη Μελβούρνη. Η μητέρα του ανακάλυψε ότι το δωμάτιο ήταν γεμάτο έντομα και είπε ότι τον κρατούσαν αιχμάλωτο».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή