Ο βασιλιάς Κάρολος εκνευρίστηκε με βασιλικό φρουρό, επειδή ο Μπάιντεν έπιασε… κουβέντα μαζί του

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του με τον Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους από την επιθεώρηση του τιμητικού αγήματος. Το απρόοπτο που συνέβη...

by Times Newsroom

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έφτασε στο κάστρο του Γουίνδσορ για να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο και φυσικά οι Φρουροί της Ουαλίας ήταν εκεί για να τον υποδεχτούν και να παιανίσουν τον ύμνο των ΗΠΑ. Μόνο που ένας από τους Φρουρούς και η… πολυλογία του Τζο Μπάιντεν, προκάλεσαν… δυσφορία στον βασιλιά!

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μπάιντεν και ενώ οι δυο άνδρες επιθεωρούσαν το τιμητικό άγημα, ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να πιάσει… «ψιλή κουβέντα» με έναν από τους Φρουρούς.

Μάταια ο βασιλιάς Κάρολος προσπαθούσε να κάνει τον Τζο Μπάιντεν να… τελειώσει τη συζήτηση για να συνεχίζουν. Κούναγε τα χέρια του ο βασιλιάς της Βρετανίας αλλά ο καλεσμένος του… τίποτα. Χαμογελούσε αμήχανα, έκανε ξανά κίνηση με τα χέρια, κοίταξε επίμονα το Φρουρό, τίποτα.

Αρχικά, ο Μπάιντεν φάνηκε να κοιτά τον Κάρολο, ο οποίος κάτι είπε αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος ξαναγύρισε προς τον Φρουρό. Δεύτερη κίνηση με τα χέρια από τον Κάρολο και ο Μπάιντεν αποφάσισε να τον ακολουθήσει, βάζοντας και το χέρι του στην πλάτη του βασιλιά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com