Πανικός στις ΗΠΑ: Αποβάθρα με δεκάδες φοιτητές κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο– 25 τραυματίες

Δεκάδες φοιτητές του Πανεπιστημίου Ουισκόνσιν-Μάντισον κατέληξαν στα νερά μιας λίμνης, όταν κατέρρευσε η αποβάθρα.

by Times Newsroom

Με την κατάρρευση της αποβάθρας κάπου 60 με 89 φοιτητές έπεσαν στα νερά της λίμνης Μεντότα την Δευτέρα (4/9) όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή της κατάρρευσης της αποβάθρας αρχικά σε ένα σημείο, ενώ ακολουθούν και άλλα σαν μια σειρά από ντόμινο, προκαλώντας πανικό στους φοιτητές.

Να σημειωθεί πως η έρευνα για την κατάρρευση της αποβάθρας στη λίμνη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τουλάχιστον 25 φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά, αν και μόνον ένα άτομο διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ σε πέντε άτομα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου. Η διεύθυνση του Πανεπιστημίου επρόκειτο να απομακρύνει την αποβάθρα σήμερα με την λήξη των θερινών διακοπών. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το συμβάν.

ΗΠΑ: Τι δήλωσε φοιτητής

«Στράφηκα στην κοπέλα δίπλα μου και είπαμε: “Θεέ μου! Συνέβη στ’ αλήθεια αυτό», δήλωσε η πρωτοετής φοιτήτρια Γκάμπριελ Γουίλμπραντ στο δίκτυο WMTV, που στεκόταν στην αποβάθρα όταν κατέρρευσε.

Η προβλήτα, σύμφωνα με τις Αρχές, έπρεπε να είχε απομακρυνθεί.

«Εγώ και η φίλη μου με την οποία κολυμπούσαμε μαζί ακούσαμε έναν μεγάλο θόρυβο και ολόκληρη η αποβάθρα κατέρρεε», δήλωσε η φοιτήτρια Νικόλ Μίτσελ.

«Υπήρχαν δεκάδες φοιτητές πάνω της, που απλά έκαναν ηλιοθεραπεία ή πηδούσαν στη λίμνη ή μιλούσαν με τους φίλους τους και ξαφνικά όλο το πράγμα υποχώρησε».

Οι μαθητές κολύμπησαν πίσω στην ακτή με τα τηλέφωνά τους στον αέρα για να μην βραχούν, είπε η Μίτσελ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com