Παρουσίαση του βιβλίου «Οι σκέψεις μου…» της Μαρίας-Κορίνας Γκούμα

by Times Newsroom

Με μεγάλη χαρά σας καλούμε σε μία ακόμα παρουσίαση του βιβλίου “Οι σκέψεις μου…”!



Η θεατρολόγος & συγγραφέας Μαρία-Κορίνα Γκούμα παρουσιάζει το πρόσφατα κυκλοφορηθέν εκπαιδευτικό εγχειρίδιο-παραμύθι στην υπέροχη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου ‘ΔΕΛΑΣΑΛ’ στον Άλιμο (Κυβέλης 19), την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ.

Στην εκδήλωση θα γίνει ανάλυση της ανάγκης δημιουργίας ενός τέτοιου εκπαιδευτικού εγχειριδίου, της οπτικής του βιβλίου καθώς και του τρόπου χρήσης του σαν εργαλείο μεταξύ γονέων-κηδεμόνων-εκπαιδευτικών και παιδιών. Τον χαιρετισμό της συγγραφέως θα ακολουθήσουν ομιλίες από πρόσωπα της ακαδημαϊκής κοινότητας, επαγγελματίες των τεχνών, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Με το πέρας των ομιλιών θα γίνει ελεύθερη κουβέντα με τους καλεσμένους ώστε να απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το θέμα του βιβλίου.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Γιάννης Οικονόμου.
Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά!

Το εικονοβιβλίο “Οι σκέψεις μου…” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ και θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Αθήνας.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εκδόσεων ΚΑΜΠΥΛΗ και της Seven Prime

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com