Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΠΟΑ με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ διαβεβαίωσε τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά του. 

by Times Newsroom

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε στο γραφείο της τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας Αστέρη Πελτέκη, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη. Ο Αστέρης Πελτέκης ενημέρωσε την Υπουργό και τον Υφυπουργό για τον προγραμματισμό που σχεδιάζει, καθώς και για το όραμά του για το ΚΘΒΕ, σύμφωνα με την πρόταση που υπέβαλε.

Ο Αστέρης Πελτέκης, ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρολόγος, ορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, μετά από πρόταση της πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, η οποία συγκροτήθηκε έπειτα από τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης. Η θητεία του είναι τριετής.

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ διαβεβαίωσε τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά του.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή