Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Χρήστο Μάτη

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον δημοσιογράφο, Χρήστο Μάτη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 62 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

by Times Newsroom

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθους κόσμου. Στη δημοσιογραφική, την αυτοδιοικητική και την προσωπική πορεία του Χρήστου Μάτη αναφέρθηκαν με ιδιαίτερη συγκίνηση σε επικηδείους λόγους ο δημοσιογράφος Μπάμπης Γιαννακίδης, εκ μέρους όλων των εργαζομένων του ΑΠΕ – ΜΠΕ και του «Πρακτορείου 104,9Fm», ο Νίκος Καρράς, πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), ο Νίκος Παπαϊωάννου, πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Γιώργος Κύρτσος, ανεξάρτητος ευρωβουλευτής.

Μεταξύ άλλων στην εκκλησία παρέστησαν για να αποχαιρετήσουν τον δημοσιογράφο ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Δημήτρης Κούβελας, οι δήμαρχοι Νεάπολης Συκεών και Αμπελοκήπων Μενεμένης, Σίμος Δανιηλίδης και Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, εκπρόσωποι της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η ταφή του Χρήστου Μάτη, που υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας από το 1989 και εργάστηκε σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, έγινε στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή