Το Ισραήλ χτύπησε 600 στόχους στη Γάζα το τελευταίο 24ωρο – Νεκροί δεκάδες ένοπλοι της Χαμάς στις νυχτερινές επιχειρήσεις

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του σκότωσαν "δεκάδες" μαχητές στη διάρκεια επιχειρήσεων χθες Κυριακή το βράδυ στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία βομβαρδίζεται συνεχώς μετά την αιματηρή επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, “στρατεύματα σκότωσαν δεκάδες τρομοκράτες που είχαν κλειστεί σε κτίρια και σήραγγες και οι οποίοι προσπάθησαν να τους επιτεθούν”. Ένα μαχητικό αεροσκάφος στοχοθέτησε κτίριο στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονταν “περισσότεροι από 20 τρομοκράτες της Χαμάς”.

Περίπου 600 στόχους χτύπησε το τελευταίο 24ωρο στη Γάζα η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Στην ανακοίνωσή της, όπως μεταδίδει το SkyNews, αναφέρει ότι «η περιοχή του πανεπιστημίου Al Azhar» ήταν μεταξύ των σημείων που χτυπήθηκαν αφού τα ισραηλινά στρατεύματα εντόπισαν «ένοπλους τρομοκράτες και έναν αντιαρματικό πύραυλο» που επρόκειτο να εκτοξευθεί.

Χτυπήθηκαν επίσης αποθήκες όπλων, «κρυψώνες», αντιαρματικές θέσεις και «συγκεντρώσεις στελεχών της Χαμάς», ανέφερε στο «Χ».

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στρατιώτες των IDF στη Λωρίδα της Γάζας εντόπισαν ένοπλους τρομοκράτες και έναν αντιαρματικό πύραυλο που επρόκειτο να εκτοξευθεί στην περιοχή του Πανεπιστημίου Azhar στη Λωρίδα της Γάζας και κατεύθυναν εκεί ένα μαχητικό αεροσκάφος που χτύπησε τον στόχο», έγραψε.

Σε άλλο tweet τους που συνοδεύουν και με βίντεο αναφέρουν:

«Ο Ισραηλινός Στρατός κατά τη διάρκεια της νύχτας επέκτεινε τις χερσαίες επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας. Σε συγκρούσεις με τρομοκράτες στη Λωρίδα της Γάζας, μαχητές του IDF σκότωσαν δεκάδες τρομοκράτες που είχαν οχυρωθεί στα κτίρια και προσπαθούσαν να επιτεθούν στα (σσ ισραηλινά) στρατεύματα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com