Το Σύνδρομο της Κίνας (The China Syndrome) – Προβολή ταινίας στο ΠΙΟΠ

by Times Newsroom

Μη χάσετε αυτή την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:00 την προβολή της ταινίας Το Σύνδρομο της Κίνας (The China Syndrome) στον εξώστη του κτηρίου του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Πληροφορίες για την ταινία:

Το Σύνδρομο της Κίνας (The China Syndrome)
Δραματικό/Πολιτικό Θρίλερ
ΗΠΑ, 1979  | Διάρκεια: 122’
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπρίτζες
Με τους: Τζέιν Φόντα, Τζακ Λέμον, Μάικλ Ντάγκλας
Μια μαχητική ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού και ένας κάμεραμαν γίνονται μάρτυρες μεγάλου ατυχήματος σε πυρηνικό εργοστάσιο. Ο μόνος που θα δεχτεί να συνδράμει στην αποκάλυψη της αλήθειας, εν μέσω έντονων συνθήκων συγκάλυψης, είναι ένας βετεράνος μηχανικός ο οποίος θα πυροδοτήσει μια αλυσίδα διώξεων από υψηλά κλιμάκια της κοινωνίας.
Η ταινία προτάθηκε για τέσσερα Βραβεία Όσκαρ (Α’ Ανδρικού Ρόλου, Α’ Γυναικείου Ρόλου, Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου, Σχεδιασμού Παραγωγής).
Δείτε το trailer εδώ

Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο του θερινού κινηματογραφικού αφιερώματος με τίτλο «Στο κυνήγι της είδησης», που διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) στον εξώστη του κτηρίου του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές ταινίες από τα 70’s-80’s που ξετυλίγουν συναρπαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστές ρεπόρτερ σε δημοσιογραφικές έρευνες και αποστολές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3418051, Δευτ.-Παρ. 10:00-17:00.

ΠΙΟΠ | Ιστορικό Αρχείο
Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14,Ταύρος
Τ: 210 3418051  |  www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com