Βρετανία: Εκτροχιασμός τρένου στην Αγγλία, ο δεύτερος σε δύο ημέρες

by Times Newsroom

Ένα τρένο εκτροχιάστηκε σήμερα στην ανατολική Αγγλία χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, έγινε γνωστό από τη βρετανική αστυνομία μεταφορών, το δεύτερο ατύχημα αυτού του είδους έπειτα από έναν εκτροχιασμό χθες το απόγευμα, όπου δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά.

«Αστυνομικοί βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο σημείο, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Γουίκφορντ, στο Έσεξ, αφού έλαβαν πληροφορίες βάσει των οποίων τα πίσω βαγόνια μιας αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκαν, παραμένοντας ωστόσο σε οριζόντια θέση», έγραψε στο Χ η αστυνομία.

Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα αναπτύχθηκαν στην περιοχή, όμως, σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών, δεν υπάρχουν τραυματίες.

Η διαχειρίστρια εταιρεία του σιδηροδρομικού δικτύου Greater Anglia ανέφερε πως η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη γραμμή που συνδέει το Λονδίνο με το Έσεξ, στην ανατολική Αγγλία.

Χθες, ένα τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο ανάμεσα στο Λονδίνο και τη νοτιοανατολική Αγγλία εκτροχιάστηκε κοντά στην πόλη Λούις.

Τρία βαγόνια ανατράπηκαν.

Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά σε αυτό το ατύχημα, όμως η ζωή τους δεν κινδυνεύει. Δέκα οκτώ άνθρωποι έλαβαν επίσης τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο για λιγότερο σοβαρά τραύματα και σύντομα πήραν εξιτήριο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή