Γάζα: Δύο δημοσιογράφοι του Al Jazeera σκοτώθηκαν από ισραηλινή επίθεση

165 δημοσιογράφοι νεκροί από ισραηλινά πυρά από τον Οκτώβριο

by Times Newsroom

Ένας ρεπόρτερ και ένας εικονολήπτης του τηλεοπτικού καναλιού του Κατάρ Al Jazeera σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας.

«Ο δημοσιογράφος Ισμαήλ αλ Γκουλ και ο εικονολήπτης του, Ράμι αλ Ρέφι, σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας», μετέδωσε το κανάλι, διευκρινίζοντας ότι το πλήγμα αυτό είχε ως στόχο «ένα αυτοκίνητο κοντά στον τομέα της Αϊντία, στα δυτικά της Πόλης της Γάζας.

Ο συνάδελφός τους, Ανάς Αλ Σαρίφ, είπε στο Al Jazeera ότι οι Γκουλ και Ρίφι πήγαιναν να τραβήξουν πλάνα κοντά στο σπίτι του Ισμαήλ Χανίγια, του ηγέτη της Χαμάς που δολοφονήθηκε στο Ιράν.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Χαμάς, με τους δύο νέους θανάτους έφτασαν τους 165 οι Παλαιστίνιοι δημοσιογράφοι που έχουν σκοτωθεί από ισραηλινά πυρά μετά τις 7 Οκτωβρίου 2023.

Πηγή: Al Jazeera / ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή