Ο Δημοκρατικός βουλευτής του Ιστ Χάρτφορντ, Τζον Λάρσον, 76 ετών, βρισκόταν στη μέση μιας ομιλίας εκφράζοντας ανησυχίες για την Κοινωνική Ασφάλιση, όταν ξαφνικά σταμάτησε να μιλάει και τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα. Ο Λάρσον προσπάθησε να συνεχίσει, μιλώντας με πιο αργό ρυθμό και χαμηλότερο τόνο, προκαλώντας ανησυχίες ότι ενδέχεται να είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.
Το βράδυ της Δευτέρας, ένας εκπρόσωπος του Λάρσον αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα είχε υποστεί «πιθανώς μια ανεπιθύμητη αντίδραση σε ένα νέο φάρμακο».
«Ο βουλευτής Λάρσον εκτιμά τις ευχές από όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί του. Υποβάλλεται σε εξετάσεις από τον θεράποντα ιατρό της Βουλής για προληπτικούς λόγους».
Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι, παρά την ανησυχητική του εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Λάρσον συνέχισε να συμμετέχει «σε πολλαπλές συναντήσεις στο γραφείο του και ήταν σε εγρήγορση και πλήρως δραστήριος».
«Ο βουλευτής παραμένει σε επαφή με το προσωπικό του και έχει καλή διάθεση».
Η Βουλή πραγματοποίησε δύο ψηφοφορίες το βράδυ της Δευτέρας, αλλά ο Λάρσον δεν συμμετείχε σε καμία από αυτές.