Ιαπωνία: Σκότωσε YouTuber σε live μετάδοση σε κεντρικό δρόμο

Η Αστυνομία στο Τόκιο συνέλαβε ύποπτο για φονική επίθεση με μαχαίρι σε YouTuber κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης σε κεντρικό δρόμο του Τόκιο

by Times Newsroom

Η αστυνομία στο Τόκιο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι συνέλαβε έναν ύποπτο για τη φονική επίθεση με μαχαίρι σε μια YouTuber, ενώ αυτή έκανε ζωντανή μετάδοση σε έναν κεντρικό δρόμο του Τόκιο. Οι αρχές δήλωσαν ότι συνέλαβαν τον Κέντζι Τακάνο, 42 ετών, επί τόπου, με την υποψία απόπειρας ανθρωποκτονίας την Τρίτη. Ο Τακάνο είναι στους εισαγγελείς, αλλά δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ακόμη.

Το θύμα, η Airi Sato, 22 ετών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο με κρίσιμα τραύματα αφού ο δράστης τη μαχαίρωσε επανειλημμένα στο άνω μέρος του σώματός της, ανακοίνωσε η αστυνομία, και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Μάρτυρες και θεατές της ζωντανής μετάδοσης ανέφεραν ότι άκουσαν τη Σάτο να φωνάζει για βοήθεια, και η ζωντανή μετάδοση ξαφνικά σταμάτησε

Ο ύποπτος είπε στην αστυνομία ότι γνώρισε τη Sato μέσω του livestreaming της και την είχε δει αρκετές φορές αυτοπροσώπως και ότι είχαν μια οικονομική διαφορά, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της εφημερίδας Asahi.

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK ανέφερε ότι ο Τακάνο είχε δανείσει στη Sato ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ότι δεν του το επέστρεψε παρά τη δικαστική εντολή που είχε λάβει.

Ο Τακάνο ταξίδεψε από την πόλη Ογιάμα, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια του Τόκιο, για να κάνει την επίθεση, αφού η Σάτο ανακοίνωσε τη ζωντανή μετάδοση και εντόπισε την τοποθεσία της παρακολουθώντας το υλικό, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την αστυνομία.

(φώτο ABC NEWS)

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή