Με τους επικεφαλής των πρεσβειών της Ελλάδας σε Τελ Αβίβ και Τεχεράνη επικοινώνησε ο Τασούλας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, επικοινώνησε με τους επικεφαλής των πρεσβειών της Ελλάδας σε Τελ Αβίβ και Τεχεράνη, Μάγια Σολωμού και Στυλιανό Γαβριήλ, αντίστοιχα.

by Times Newsroom

Επικοινώνησε επίσης και με τον γενικό πρόξενο στα Ιεροσόλυμα, Δημήτρη Αγγελοσόπουλο. Ο κ. Τασούλας ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εξελίξεις επί του πεδίου. Ο κ. Τασούλας ευχήθηκε ταχεία εξομάλυνση της κατάστασης και αποκατάσταση της ειρήνης στην περιοχή και εξέφρασε τα συγχαρητήρια και την εκτίμησή του στους επικεφαλής των ελληνικών Αρχών και στο σύνολο του προσωπικού τους για τον άριστο τρόπο με τον οποίο επιτελούν το καθήκον τους, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή απομάκρυνση των Ελλήνων πολιτών από τις εμπόλεμες περιοχές.

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή