Μίμης Δομάζος: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση – Η ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού

Για την κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, ενημέρωσε το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με ανακοίνωσή του, ο οποίος νωρίτερα υπέστη ανακοπή καρδιάς.

by Times Newsroom

Παρακάτω η ανακοίνωση του «Ερυθρού Σταυρού»: 

«Σας γνωρίζουμε, ότι σήμερα στις 22/01/2025 και ώρα 11:37 διεκομίσθη με ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κ. Μίμης Δομάζος, στο Καρδιολογικό ΤΕΠ, λόγω εξωνοσοκομειακής ανακοπής, χωρίς σφυγμό και καρδιακή ηλεκτρική δραστηριότητα.

Πραγματοποιήθηκε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και ο ασθενής ανταποκρίθηκε. Παραμένει διασωληνωμένος και υποβάλλεται σε πλήρη κλινικό εργαστηριακό έλεγχο. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη».

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή