«Morus Art» – Δημιουργικό εργαστήρι για οικογένειες από το ΠΙΟΠ

by Times Newsroom
Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Μουριάς της Ένωσης Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Σουφλίου και Περιφέρειας και με αφορμή τη λήξη τη περιοδικής έκθεσης «Morus», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Morus Art», το Σάββατο 22 Ιουνίου (ώρα 19:30), στο πάρκο, στο Αθλητικό Κέντρο Σουφλίου.

Αντλώντας έμπνευση από τη μουριά, απαραίτητο δέντρο για την εκτροφή του μεταξοσκώληκα και την παραγωγή μεταξιού, μικροί και μεγάλοι θα δημιουργήσουν κορνίζες από φύλλα μουριάς, χαρτόνια, χρώματα και άλλα υλικά.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση «Morus», που παρουσιάζει τα έργα των εικαστικών Hanna NorrnaΕιρήνης Γκόνου και Κλεοπάτρας Τσαλή, θα παραμείνει στο Μουσείο Μετάξης έως και τις 30 Ιουνίου 2024.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Μετάξης, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00
Τ.: 25540 23700 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή